Общински служители ще посрещат граждани с нови униформи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:12 / 23.03.2010
1839
От днес по заповед на кмета Димитър Николов служителите в Центъра за административно обслужване /фронт офис/ и шофьорите към дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност" в Община Бургас ще изпълняват работните си задължения в униформено облекло.

Облеклото е удобно и в същото време представително. Цветовете, които са използвани, са съобразени с цветовете на герба на Общината - синьо и жълто. Мъжката униформа се състои от следните части: сако, панталон, риза с дълъг ръкав и вратовръзка, а дамската - сако с пола или панталон, риза с дълъг ръкав и шал. Друг отличителен знак на униформите е герба на Община Бургас поставен върху ривера на сакото.

Това са зимните работни облекла, които служителите на Общината ползват от днес. Предстои изработването и на лятни модели, които ще се различават от настоящите по използваните летни материи и риза с къс ръкав.

През миналата година инспекторите в общинския отдел „Екология" също се сдобиха с официално работно облекло, а в края на 2007 г. в нови униформи бяха облечени и служителите към дирекцията за общински ред и сигурност в Община Бургас /„УКОРС"/.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...
Писна им! Бургазлии повече от година чакат кошмарът им да приключ...
За първи път: В Бургас празнуваме Летен Никулден! Ще пеят "Молец"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).