Панайот Панайотов се завръща триумфално на сцената на SPICE Music Festival с новия си хит

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:56 / 28.07.2022
1039
Грандиозният скандал между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова от преди няколко седмици роди нов хит – песента "Мижав интерес", който Панайот Панайотов записа заедно с Deep Zone. В края на юни Панайот Панайотов обяви, че няма да пее на предварително уговорения с певицата концерт в Летния театър на Бургас, заради "мижав интерес". Парадоксално това предизвика огромен интерес към "момчето, което говори с морето", множество комични реакции и – нов хит!

"Това е музикалната комична версия на скандала с концерта, на който Панайот Панайотов не пя, заради "мижав интерес". Решихме да се позабавляваме и да го увековечим с песен" – споделя Дидо от Deep Zone, на когото му хрумва идеята.

Парчето ще има своята премиера през септември, но специално за SPICE Music Festival Панайот Панайотов ще го изпее предпремиерно на сцената на бургаския фестивал на 7 август 2022. SPICE Music Festival ще се проведе за четвърти пореден път на Пристанище Бургас на 5, 6 и 7 август 2022.

На сцената  в Бургас ще се качат носителя на две награди Грами Shaggy, шведския изпълнител с персийски корени Arash, легендарните Gipsy Kings, изпълнителите на тоталния хит "Macarena" - Los del Rio, DJ SASH, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Gala, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, дуото Magic Affair и испанският изпълнител Chimo Bayo, Down Low, Basic Element, Baby D, Londonbeat, изпълнителите на Ламбада, Fab Morvan от MILLI VANILLI, The Weather Girls с вечния им хит "It's Raining Men", Ottawan с "Hands Up", "D.I.S.C.O." и Boney M.Xperience, бившата вокалистка на "M People"  Хедър Смол, Трик, Трамвай №5, Искрен Пецов и шоуто на DEEP ZONE Project - Deep Zone All Stars.

Билети за фестивала може да купите от https://ticketstation.bg/bg/p3214-space-music-festival като можете да изберете между тридневни билети, комбинирани билети, както и еднодневни билети. Членовете на Fest Club могат да се възползват от 25% отстъпка при покупка на някой от последните ТРИДНЕВНИ билети за фестивала, а ЕДНОДНЕВНИ билети на преференциална цена от 60 лв. може да купите от магазини "На тъмно" в цялата страна.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7):
01.08.2023 SPICE MUSIC FESTIVAL започва ден по-рано с WARM UP PARTY
02.05.2023 Dr. Alban пристига за Spice Music Festival
05.08.2022 Хиляди се изсипват в Бургас довечера
03.08.2022 Пускат извънредни нощни автобуси за Spice Music festival
26.04.2022 Бургас е топ фестивална дестинация през това лято
24.01.2022 SHAGGY се присъединява към SPICE Music Festival
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).