Живко Табаков е номиниран за председател на ДБГ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:59 / 23.09.2017
2047
Председателят на постоянната комисия по туризъм в Общинския съвет в Бургас Живко Табаков е сред номинираните за председател на Движение България на гражданите. 

Четвъртото национално събрание на "Движение България на гражданите", на което ще бъде избран нов лидер на партията, ще се проведе на 30 септември от 13:00 часа в Интер Експо център в София. 

Освен Табаков номинирани още са Меглена Кунева, Богдана Станоева, Даниел Вълчев, Димитър Делчев, Димитър Танев, Найден Зеленогорски, Стефан Вълков, Стефан Марков и Стоян Грозев. 

Изслушване на кандидатите, което ще се излъчи пряко във фейсбук страницата на ДБГ, ще се проведе на 28 септември от 12,30 часа. Те ще отговарят и на въпроси от членовете на ДБГ в страната.

Живко Табаков е общински председател и заместник областен координатор на ПП "Движение България на гражданите", един от най-активните в партията. Общински съветник от Реформаторски блок в ОбС - Бургас. Председател на Постоянната комисия по туризъм към ОбС - Бургас и член на Консултативния съвет по туризъм към кмета на община Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).