Бургаската лесбийка Диляна чака син, избрала му е нестандартно име

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (15)
09:08 / 03.02.2019
17090
25-годишната лесбийка Диляна от Бургас и 41-годишната й съпруга Вяра очакват син. Момченцето трябва да се появи в края на май и ще носи името Виктор-Мануел.

Младата бургазлийка е бременна в 5-ия месец и носи бебето – комбинация от яйцеклетка на Вяра и външен непознат донор. Бебето с две майки е заченато след 3 неуспешни опита, но упоритостта на Диляна и Вяра не ги отказват от най-мечтаното. Това разказаха самите те в предаването "Ничия земя".

"За донора знаем само отличителни белези- висок, с тъмна коса и тъмни очи, спортува, не пуши и не пие. Виждали сме му само снимка като малък", споделят двете жени.

Припомняме, че влюбената двойка сключи брак през месец май, а гей вричането им пред Бога стана първото по рода си у нас. Дамите поканиха и свещеник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Диляна облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Вяра бе в бял костюм. Двойката пусна снимки от специалния ден в социалните мрежи, на които ясно личат щастието и любовта помежду им.

Преди време момичетата категорично заявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги притесняват ни най-малко. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти чрез инвитро процедури, но безуспешно. Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си.

Виж коментарите (15)
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).