Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия с лекота се справя с трудностите, друга се заема със семейни задължения
Автор: Екип Burgas24.bg 08:51 / 05.10.2020Коментари (0)1745
©
Дневен хороскоп за 05.10, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Всичко започнато ви носи проблеми, защото денят ви не е подходящ за начинания. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от трудностите. Рутината ще ви помогне да се справите със задачите си. Не я подценявайте. Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение.

ТЕЛЕЦ

Днес сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи предложения за начинания. Не отлагайте дълго отговора си, ако прецените, че са във ваша полза. Ще вложите голяма част от силите си в разработване на нов творчески проект. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. След работно време се усамотете и се вгледайте в себе си, за да прецените дали не сте причина за семейните проблеми. Не бива да пропуснете сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Можете да наберете средства за благотворителна кауза в този ден. Не избързвайте с решенията си на работното си място. Не са изключени грешки заради прекалената ви самоувереност. Проведете планираните разговори. Всички начинания ще бъдат успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили. 

РАК

Анализирайте думите на новите си делови познати, за да не изживеете поредното разочарование, ако нещо не сте разбрали. Промени ще усложнят отношенията ви на работното място, защото не сте готови за тях. Не препоръчвам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални успехи. Щастието днес е кацнало на рамото ви и ви поднася интересно познанство. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата.

ЛЪВ

Сутринта се заемете сериозно със задачите, които ви помагат да приведете в изпълнение професионалните си планове. Срещите и преговорите ви са успешни, а също и деловите пътуванията. Материалните ви успехи са сигурни, благодарение на новите ви делови партньори и на хората, които ви подкрепят. Нова интимна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата, защото не сте готови, но новата ви е грабнала или сте семейни. Не се впускайте в изневери. 

ДЕВА

Бъдете особено внимателни при работа с документи и не слагайте подписа си днес, дори и ако колегите ви настойчиви. Пазете от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте излишна доверчивост, ако ви убеждават да се включите в благотворителна кампания. Подвластни сте изцяло на емоцията, която трудно овладявате и блокирате разумните си действия. Без да искате можете да нараните интимния си партньор. Любовта ви не е достатъчна. Дарете романтични мигове на любимия.

ВЕЗНИ

Очаква ви спокоен и хармоничен ден, изпълнен с работа и с приятни емоции. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобед ще бъде напрегнато и свързано с неприятни разговори. въпреки това сте длъжни да ги проведете, а крайният резултат е във ваша полза. Трудностите са породени от странични фактори, затова не си заслужава да се ядосвате. През целия ден изпитвате нужда от обич, която според вас ви липсва. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимия. 

СКОРПИОН

Резултатите ви на работното място са отлични. В този ден ви очакват положителни промени в материално отношение. Всички делови срещи са успешни. Засилва се интуицията ви.  Успехът е с вас, ако сте свързани с творческа професия.  Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. Денят е идеален за създаване на семейство, ако сте го избрали и имате подготовката да подпишете граждански брак. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си партньори.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта се срещнете с влиятелен познат, който иска помощ от вас. Очаквайте недоразумения и разногласия, които, ако не се поддадете на емоцията и премълчите ще отминат без последствия. Не си разваляйте настроението с излишни разправии. При обсъждане на професионални проблеми не спорете и не се заяждайте. Деловите срещи са затруднени. Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви помогне да си възвърнете чувствата на любимите ви хора. Денят е неблагоприятен за сключване на брак. 

КОЗИРОГ

Осъществете планираните делови срещи и не отказвайте запознанствата. На работното място сте активни и уверени в този ден. Радвате се на мечтаните успехи в начинанията, чието начало поставяте днес. От делови, отношенията ви може да се превърнат в интимни. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. Заемете се и със семейните си задължения, за да не се налага да се лишите от почивката си през следващите дни. Не са изключени проблеми в личните отношения.

ВОДОЛЕЙ

Не се ядосвайте, а приемете предизвикателството, ако денят ви е труден. Проблемите на работното място са временни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални успехи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обкръжение и открийте в тях полезни за вас положителни качества. Чувствата ви са силни и видими. Готови сте на всичко, за да ви отговорят със същата любов, но трябва да сте искрени и неподправени в поведението си, а вие сте склонни, неясно защо, да играете театър.

РИБИ

Пригответе се от сутринта за трудности на работното място, защото сте упорити и настъпателни. Не се карайте с колегите си, а им обяснете че ще намерите начин да се справите. Не е изключено, въпреки препятствията, някои неочаквани, да имате успехи и да научите за предстоящи стабилни приходи. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани, ако я съхраните. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: