Гала остана бездомна, приюти я Цецо от "Семейни войни"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:18 / 20.03.2023
11527
Голяма рокада в NOVA. Гала остана без студио. Зрителите на любимото "На кафе" онемяха тази сутрин. Гала и колегите й от панела се оказаха бездомници и бяха приютени от Цветомир Иванов, който води играта "Семейни войни" по същата медия.

"Добро утро на всички зрители на "Нова телевизия". За мен това е изключително необичайно да го кажа в този час, защото "Семейни войни" се излъчва в 17 ч. всеки делничен ден. Но ще кажа нещо изключително нетипично, което е за този час - в 9,30 ч. аз първи и единствен в целия свят ще кажа следното изречение: "Добро утро и добре дошла на кафе на Гала". Радвам се, че си тук и мога да ти дам възможността за малко да бъдеш в моето студио и да го ползваш", каза й той, цитиран от Стандарт.

"Даже си ми дал и лого. Благодаря ти за гостоприемството, защото е прекрасен колегиален жест. Да кажем и на зрителите - "Нова" си има прекрасна нова и модерна сграда и ние се местим там от следващата седмица. А в момента местят декора - този, който обичате и на който сте свикнали да ни гледате. Но това отнема време и ще се случи през тази седмица. Затова ни приютява при себе си Цецо и ти благодаря. Да кажа на зрителите още, че през миналата седмица успяхме да запишем на нашия си декор много интересни срещи и теми, които предстои да видите. А тук ще се случват малко по-нестандартни неща", каза Гала.

"Идеално, защото това студио не е свикнало на възпитанието сутрин. То е свикнало на малко по-така отношение следобед, но за сметка на това се радваме. То хубаво сте дошли, но с празни ръце, което е малко притеснително. Поне виждам чашата вода и кафето", пошегува се Цецо Иванов, след което покани и панелистите.


Виж коментарите (3)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).