Крум Савов си сменя жената

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
14:15 / 09.05.2018
5924
Крум Савов и съпругата му Мая са поредната звездна двойка, която ще вземе участие в социалния експеримент "Смени жената". В два епизода на семейното риалити, които ще се излъчат на 9 май и 16 май от 21 ч., семейство Савови ще размени живота и бита си с друго популярно телевизионно семейство – това на Мая и Васил Кючукови, познати като герои на социалния проект на "Бригада Нов дом". 

Размяната на двете съпруги ще бъде емблематична за втория сезон на "Смени жената" и ще покаже в изчистен вид сблъсъка на две жени от различни социални нива и коренно различни всекидневни практики. Благодарение на участието си в предаването, двете Маи ще получат възможността да видят живота си от различен ъгъл и да постигнат позитивна промяна.

Мая и Крум Савови са едно от популярните семейства у нас – Крум е емблематичен спортен журналист, а половинката му - дипломиран фармацевт. Едновременно с успешната си кариера Мая е и майка на пълен работен ден. Двамата са заедно от 14 години, а най-голямото им щастие са близнаците им – Крум-младши и Катрин. Амбициите на звездната двойка са свързани главно с тяхното бъдеще. Семейството няма финансови притеснения и живее нашироко, но в дома на Савови цари спартанска дисциплина, свързана както с учението и спорта, така и с възпитанието как се изкарват пари.

Мая и Васил Кючукови са многодетно семейство и също са известни от телевизионния екран, но заради тежката си съдба. Живеят на ръба на бедността и поради този факт преди година техният дом бива преобразен от Мария Силвестър и "Бригада Нов дом". Васил работи като заварчик, а Мая е безработна домакиня, отдадена на грижите за дома. Двамата имат общо три деца, като с тях живее и малката сестра на Мая. Домакинството от 6 човека оцелява с по 6-7 лева на ден, а родителите често се лишават от насъщния, за да се вместят в бюджета си.

Виж коментарите (2)

Още по темата (420):
06.01.2019 Cервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП брадър"
19.09.2018 Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага
повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов взе Младенова за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).