Маестрото се оказа голям палавник! Новата му булка е по-млада от сина му!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
21:28 / 12.07.2023
8240
Пианистът и шеф на "Ку-ку Бенд“ Евгени Димитров - Маестрото е на път да задмине бившия футболист Благой Георгиев по бракове и деца. В средата на юни на тайна сватба на морето той се врече във вечна вярност на водещата на новините по bTV Виктория Готева. Младоженците обаче пазели в пълна тайна връзката си сватбата си, която споделили само с най-близките си хора пише "Галерия“.

Евгени е имал връзки с десетки млади дами и три деца от три различни жени. Преди Вики обаче се е решил на сватба само веднъж. Избраницата му е майката на първия му син – джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима с псевдонима Мишел Дийн. Бракът им просъществува много кратко и се разпадна още през 90-те. 

Никой никога не е очаквал от Евгени да се ожени повторно. Разликата във възрастта на двамата влюбени е близо 27 години. Той през януари чукна 54, а тя скоро трябва да духне 28 свещички. Искрата помежду им е пламнала преди 3 години по време на уроци по пиано, които Маестрото давал на младата Вики. Как се е стигнало. дотам, че да й преподава, не е ясно, защото дясната ръка на Слави едва ли дава уроци на всички, които искат да се обучават при него. За младата новинарка обаче явно е направил изключение и от урок на урок се е стигнало до сватбата в Лозенец. 

Огромната разлика между Евгени и неговата нова булка е напълно в стила на музиканта, който от няколко години е и директор на телевизията на Слави 7/8 ТВ. Единствената жена, която е била приблизително на неговите години, когато е бил с нея, е първата му съпруга Мишел. Двамата се разделят малко след раждането на сина им Венелин. Момчето вече е на 28 години – по-голям от новата си мащеха. 

Разводът на баща му и майка му идва, след като Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следват многобройни креватни забежки, докато се стига до връзка с рекламистката.

Ела Наумова, която все още е студентка, когато грабва вниманието на Евгени. През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуска този свят, когато е само на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на: операционната маса. До днес това е най-голямата трагедия в живота на Димитров. 

"Две години живях в ада", признава той след време, провокиран от борбата на майките на деца с увреждания, чиито протести в "Шоуто на Слави" упорито подкрепят. Смъртта на детето слага край на връзката на музиканта с Ела.

След нея в живота му влиза балерината от "Магаданс" Нели Желева. Тя е майка на най-малкия му син. Но и тази любов е кратка. Говори се, че след нея в леглото на Димитров се е настанила художничка, а колко други са минали през него, докато дойде ред на новинарката Виктория, не е ясно. Но щом се е стигнало до брак с Готева, нещата вероятно са сериозни. Евгени е категоричен, че иска момиченце от поредната си жена.

Виж коментарите (4)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга
Този витамин се съдържа в месото, жълтъците и някои ядки, но при ...
Една от най-сексапилните ни журналистки показа родителите си
Синът на Алисия не искал да знаят кой е, сменя си името!
Най-странното правило, което всички жени в кралското семейство тр...
Това е летището, което никога не е губило багаж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).