Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нора Недкова: Изпратих най-лошата година в живота ми
Автор: Екип Burgas24.bg 14:58 / 11.01.2022Коментари (0)1741
© Инстаграм
Пред "България Днес" Нора Недкова даде откровено интервю. В него тя говори за предателствата в живота си, за смисъла му и какво си пожелава за новата година.

- Нора, как изкара празниците?

- По Коледа бях със семейството си във Варна. За Нова година ходих в Банско с приятели. Малко разнообразие. Починах си, събрах сили.

- Каква година изпрати?

- Най-лошата в живота ми. Най-тежката и най-трудната. Преминах през много препятствия. Имах изключително лош късмет в личен план. Нямах търпение годината да приключи.

- Какво си пожелаваш за тази година?

- Да съм здрава най-вече. Да сбъдна мечтите си. Стартирам бизнес и искам да изпипам нещата. Малко се замотах покрай празниците. Пожелавам си и много пътувания. След няколко седмици заминавам с приятели за Латинска Америка. Иска ми се през тази година да направя всичко, което не успях през изминалата. Да забравя лошите моменти и да се превърнат в невероятни през тази. Като цяло годината ми беше в застой. Бях в депресия. Не ми се случиха нещата, които исках. Ала може би всеки преживява и преминава през такива етапи. Сериозно се замислих върху живота си. Опитах се да открия себе си. Разбрах, че трябва да сбъдна мечтите си, без никой да ми помага. Сама трябва да се оправям и да ги преследвам. Когато бях младо момиче, все съм мислела, че всеки трябва да работи за мен. И че всичко ще ми се получава със замах. Но вече промених мирогледа. Ще работя сама. Ще се развивам в професионалната сфера. Красотата е нещо хубаво, но това не е вечно. Дано още много години съм красива. Вярвам, че тази година ще е моята.

- Какво ти се падна от баницата с късмети?

- (Смее се.) Нямах баница на вечерята за Нова година. Като се прибрах от Банско, първото нещо, което направих, бе да си приготвя баница. Вярвам много в съдбата. Моля се на Господ и на светци редовно. Всяко едно желание ми се е сбъднало. Падна ми се здраве. Освен това си пожелавам и мъж. Време ми е вече. Приятелките ми се омъжиха, имат деца.

- Kакви подаръци получи за Кoледа?

- Нищо по-специално. От години не ме интересуват подаръците. Когато бях по-малка, родителите ми се ограничаваха в подаръци, тъй като нямаха възможности. Сега имам нужда хората да ме обичат. Много приятели ме оставиха. Мъже също. С годините разбрах, че яко са ме използвали. Затова отсях много хора. Сега искам да имам истински приятели, с които да прекарвам празниците.

- Като заговорихме за подаръци, кой е най-скъпият, който си получавала от мъж?

- Не съм жена, която си купува от най-хубавите и скъпи дрехи. Пазарувам от посредствени магазини. Получавала съм много подаръци - и скъпи чанти, и други неща. Но най съм била щастлива от почивка. Това е било изненада. Преживяване, от което ми е останал спомен.

- В края на годината присъства на финалния кръг на Формула 1 в Абу Даби. Фен ли си на моторните спортове?

- Емоцията е уникална. Състезанието в Абу Даби е най-уникалното, на което съм била. Не мога да кажа, че съм точно фен. Всеки, който е ходил на състезания от Формула 1, знае, че преживяването е невероятно. Всяка година съм в Монако за състезанието там. Има много хубави афтърпартита. Там се срещам с различни хора. Общувам с тях. Създавам си контакти с хора от цял свят.

- Преди време се изявяваше в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Ще те видим ли и тази година на малкия екран?

- Звънят ми от време на време да отида да коментирам различни теми. Николаос е много положително момче. Той е една година по-млад от мен, но е зрял. По принцип съм скептична за по-малки мъже. Но той е много добър човек, който си върши чудесно работата. Зареден е с много положителна енергия. Желая му късмет, защото телевизията има чужда от нови лица като него.

- Ти самата имаш ли амбиция да се развиваш в телевизията?

- Артистичен човек съм. Обичам да съм в епицентъра, било то на скандал, или нещо друго. Но не искам да съм водеща, защото това е много ангажиращо. Искам да имам свободно време. На 28 години съм. Имам още 2-3 години да съм млада и непокорна. Държанието ми преди беше коренно различно. Чак не мога да се гледам. Вече не съм такъв човек. Сега съм много повече стъпила на земята. Не съм толкова самоуверена.

- Поддържаш ли контакт с други плеймейтки?

- С всички съм в добри, фамилиарни отношения. Със Светлана Гущерова съм приятелка. С Жанета Осипова също. Много близка ми е и Анна-Мария Чернева.

- Сега е модерно повечето плеймейтки и популярни личности да оперират я носа си, я гърдите, я дупето. Ще се тунингова ли Нора Недкова?

- Искам да уточня, че нямам нито една корекция по тялото си! Навсякъде се пише и говори как Нора Недкова е изкуствена силиконка. Нямам силикон в гърдите. Всичките ми гаджета могат да потвърдят това. Искам да си сложа силикон, но след като родя. Още са ми добре гърдите. За други операции не мисля. Особено за дупето ми. То си е много хубаво.

- Ваксинира ли се?

- Не още. Два пъти изкарах вируса. Първия път бях зле. Втория почти нямах симптоми. За ваксината ще изчакам още, може би след година. Пазя се, пазя и близките си. Ходя навсякъде с маска. След Банско на Нова година над 10 мои приятели са с коронавирус. Тествах се, отрицателна съм.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: