Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Предстои новолуние, сбъдват се мечти и желания!
Автор: Екип Burgas24.bg 17:21 / 09.02.2024Коментари (0)660
©
Новолунието бележи настъпването на Новата година според китайския календар. Ерата на Зеления дървен дракон ни обещава нови възможности и духовно прераждане. Ето как можем да изживеем този ден правилно.

Преходът на Луната във фазата, когато става тънък месец, винаги е съпроводен с постепенно нарастване на умствените и физическите енергии. Следователно, всяко новолуние е чудесно време за започване на нови проекти, стратегическо планиране и разработване на планове за близкото бъдеще. Но не бива да забравяте за несвършените дела от миналото, сега е моментът да си спомните за тях и да ги доведете докрай. 

Новите запознанства ще бъдат успешни, но в отношенията с любимите хора е дошло времето да преосмислим някои неща. Можете да излезете от този етап или към по-дълбоко и по-близко ниво на връзка, или към етапа на раздяла.

Тъй като Луната изглежда по-ярка, енергията ще се увеличи и ще достигне своя връх в момента на пълнолуние. Но самият ден, 10 февруари, е по-добре да прекарате в тих размисъл и духовни практики.

Това, за което мислите през този ден, ще се увеличава през целия месец. Затова, според астролозите, опитайте се да поддържате чистота на мислите си, не се сърдете на никого и не влизайте в конфликти. Също така, няма нужда да бързате да започнете нещо на 10 февруари.

Новолунието се пада в събота - ден, който е по-добре да посветите на завършване на стари проекти, отколкото на започване на нови. Новолунието на 10 февруари попада в съзвездието Водолей. Луната в този зодиакален знак кара рационалната ни страна да започне малко да отстъпва място на света на въображението.

Времето е благоприятно за творческа и интелектуална дейност, но не изисквайте решителни действия или ясни отговори на въпроси от себе си или от своите близки и колеги. Трябва да минат няколко дни, за да се разсее мъглата на илюзията и да можем отново да мислим и действаме рационално. Единственото изключение от това правило са финансовите въпроси, особено свързаните с инвестиции и печалба. Те могат и трябва да се решават на новолуние, както и извършването на различни ритуали за пари.

Как да сбъднете мечтите си на магическото новолуние на китайската нова година на 10 февруари? Трябва да се възползвате от времето на най-силно енергийно влияние на Луната като направите следното: изтеглете приложение за визуализация или съставете карта за желания със снимки.

Трябва само да качите снимки на желаните събития: страната, в която искате да отидете, щастливи двойки, двойки с деца, атрибути на изобилието, снимки на пари. Също така е важно да намерите поне 10-15 минути, в които да останете сами, да включите успокояваща музика, да затворите очи и да визуализирате всички тези събития, съветва от actualno.com.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: