Рачков пак се заяде с Мария Игнатова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:47 / 02.10.2023
3519
Любимецът на малкия екран Димитър Рачков посрещна седем от най-красивите българки в шоуто "С Рачков всичко е възможно“. На сцената на щурия водещ се качиха Алекс Раева, Виктория Терзийска, Александра Богданска, Александра Гърдева, Лора Георгиева, Ромина Тасевска и Есил Дюран. Редом с тях в игрите застана и актьорът Герасим Георгиев – Геро.

Красавиците се впуснаха в десет игри, в които демонстрираха умения в танците, бързото мислене и още по-бързите реакции. По време, обаче, на една от първите игри Рачков шокира и смрази публиката с неуместна шега.

Когато Алекс Раева и Виктория Терзийска застанаха една срещу друга в Рачковото предизвикатество, публиката избухна от смях още преди играта да е започнала. Куп бисери и добро настроение зареди началото на епизода, но както всички добре знаем, Рачков не си поплюва и този път не успя да удържи името на Мария извън устата си.

Когато шегаджията Геро започна да го закача с въпроси за играта, Рачков посочи към Алекс Раева и каза: "Това е Мария Игнатова". След неловката случка Алекс бързо влезе в роля и започна да флиртува с шоумена.

Ала това далеч не е първият случай, в който Рачков захапва бившата си руса изгора. В първия сезон на предаването Мария и Рачков се събраха за един последен път пред българската публика. Бургазлията веднага нападна блондито, като най-шокиращата шега беше насочена към способностите на Мария в леглото: "Мария, ако знаех, че си толкова пластична, никога нямаше да си тръгна". След бруталната излагация, Мария не се върна повече в шоуто.

Рачков и Мария Игнатова обявяват връзката си през 2009 г. Двамата се превръщат в най-следената и обсъждана екранна двойка, което води до редовни слухове. През годините слуховете за раздялата между водещите на "Господари на ефира" плъзват няколко пъти, но в крайна сметка само допреди няколко години в къщата на двойката в Панчарево цари мир и любов. След много спекулации и клюки Рачков и Мария официално се разделят, което оставя феновете им съкрушени.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5426):
20.05.2024 Тя е виждала баща си един път, но ние я гледаме всяка седмица по два пъти
19.05.2024 Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
19.05.2024 Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен откъм премиерни филми на големия екран
19.05.2024 Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момента 
19.05.2024 Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите филми
19.05.2024 Крал Чарлз III уважи световноизвестния ни цигулар Васко Василев, двамата разговаряха в Лондон
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).