Вече е и на български език

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:09 / 24.04.2023
806
Биографията на принц Хари излезе на български език. Тя носи заглавието "Резервният“ и се разпространява от издателство РИВА, а преводът е дело на автора и редактор Або.

Една от най-смразяващите снимки на XX в. – две малки момчета, двама принцове, вървящи зад ковчега на майка си, а светът ги гледа с тъга и ужас. По време на погребението на принцеса Даяна милиарди хора се чудят какво ли мислят и чувстват принц Хари и принц Уилям, и как ще се развие животът им от този момент нататък.

Историята на Хари най-сетне е тук. Преди да загуби майка си, дванайсетгодишният принц е смятан за безгрижен – веселата Резерва на сериозния Наследник. Скръбта променя всичко. Трудно му е в училище, измъчват го гняв и самота. И понеже вини медиите за смъртта на майка си, му е непосилно да приеме живота под прожекторите.

На двайсет и една принц Хари постъпва в Британската армия. Дисциплината внася ред в живота му, а двете му мисии го превръщат в герой у дома. Но скоро губи себе си повече от всякога, страда от посттравматичен стрес и тежки панически атаки. И най-лошото – не съумява да намери истинската любов.

Тогава среща Меган. Светът е пометен от приказния романс на двойката и ликува на фееричната им сватба. От самото начало обаче Хари и Меган са плячка на медиите, заливат ги вълни от оскърбление, расизъм и лъжи. Наблюдавайки мъките на съпругата си и заплахата за безопасността и психическото здраве на двама им, Хари не вижда друг начин на предотврати трагичното повтаряне на историята, освен да избяга от майчината си страна.

Принц Хари, херцог на Съсекс, е съпруг, баща, филантроп, военен ветеран, активист за опазване на психичното здраве и на околната среда. Живее в Санта Барбара, Калифорния, със семейството си и трите си кучета.

За първи път принц Хари разказва собствената си история и описва житейския си път с неподправена и решителна искреност. "Резервният" е преломна книга, изпълнена с проницателност, откровение, самокритика и заслужена мъдрост за вечното надмощие на любовта над скръбта.

Виж коментарите (2)

Още по темата (144):
08.09.2023 Спомен за Елизабет II: С любима снимка на майка си Крал Чарлз III отбеляза една година от смъртта на кралицата
04.09.2023 Корги парад пред Бъкингамския дворец
26.05.2023 ФБР разкри заговор от 80-те години на миналия век за убийството на Елизабет
II
02.05.2023 Вижте защо Чарлз III е бил подиграван в училище
29.04.2023 Бъкингам публикува нови снимки на Чарлз III и Камила
27.04.2023 Коронясаха Чарлз III по-рано, но от Lego
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).