Венци Стефанов награби Шивача от Локо (Пд), вратаря, Сисиньо и един защитник "тролей"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:59 / 30.03.2021
1820
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде днес пресконференция, на която разсъждаваше по една от любимите си теми - националния отбор и какви футболисти получават повиквателни от селекционера Ясен Петров.

Ексцентричният бос отправи яростна критика към халфа на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов, известен още с прозвището си Шивача.

"Очаквах, че Ясен Петров по-смело ще пристъпи. Трима-четирима футболисти не знам защо разчита на тях - вратаря, Сисиньо, Шивача, както и централния защитник - той се върти по-бавно от тролей 3-ка. Трябва да се дава шанс за българските футболисти - Светьо Ковачев, Доминик Янков - избран за №1 на турнира в Турция при младежите, при мен има двама, в Черно море, в Лудогорец, в Ботев има млади момчета. Не знам защо прибягваме до Сисиньо. Какъв Сисиньо, какви 5 лева", избухна Венци Стефанов по време на брифинга.

"Трябва да се погледне към такива млади футболисти. Пренебрегнал е много млади футболисти. Като видя Ясен Петров, ще му го кажа - така е преценил, така е решил. Но между Ради Кирилов и Шивача разликата е като от Лом и Лондон", добави ексцентричният президент на Славия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).