Гонзо: Мечтата ми е да направим така, че да се гордеем с националния отбор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:53 / 27.01.2022
831
Новият технически директор на БФС Георги Иванов се срещна с представители на клубовете от Бургас и региона. Той изслуша техните проблеми и сподели своите виждания какво трябва да се промени.

"Убеден съм, че ще има недоволни. Убеден съм, че няма да бъдат доволни някои клубове, които в последните години деребействат. В крайна сметка трябва някой да бръкне с пръст в раната, за да можем да излекуваме футбола. Моята работа е да се срещам с представителите на клубовете, да виждам къде са проблемите, да предлагаме решения. Нека да споделят клубовете къде са техните проблеми, за да ги намираме. Мен не ме интересува дали ще има конгрес.

За мен Ясен Петров се справяше добре за времето, в което беше национален селекционер. Успя да създаде колектив, да подмлади отбора. Ние ще държим тази линия на подмладяване - това ще е задължително. Радвам се, че остава. Работили сме заедно, работили сме добре, постигали сме успехи. Надявам се тези в националния отбор да бъдат по-големи. Мечтата ми е да направим така, че да се гордеем с националния отбор", заяви Георги Иванов пред "Котаспорт".

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).