Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Черно Море взе морското дерби, "акулите" шест мача без победа
Автор: Екип Burgas24.bg 16:09 / 01.03.2010Коментари (67)4188
© Impact Press Group
Черно Море победи Черноморец Бургас с 2:0 в морското дерби на "А" група. Головете за варненци вкараха Даниел Димов и Адемар. "Акулите" пък изпуснаха дузпа. Двубоят се игра на стадион "Тича" във Варна.

Футболистите на Красимир Балъков не стояха зле на терена и на моменти дори превъзхождаха съперника. Попаденията обаче паднаха след грешки в защитата при статични положения. "Моряците" откриха в 16-ата минута. Тогава след центриране и разбъркване в наказателното, най-съобразителен се оказа Даниел Димов.

Най-сериозният пропуск за "акулите" бе малко преди края на полувремето. Тогава Николай Домакинов извърши нарушение в наказателното поле и съдията отсъди дузпа за Черноморец. Зад топката застана Маркес, който обаче би слабо, а Илко Пиргов улови ъгълга и хвана дизпата.

Малко по-късно падна и второто полувреме. Атанас Борносузов изпълни силно пряк свободен удар, топката рикошира и Адемар се възползва най-добре от ситуацията, вкарвайки втори гол в мача.

След почивката "Акулите" имаха няколко много добри възможности за гол. Най-чистите шансове бяха пред Матиас Морис, който излизаше на няколко пъти сам срещу Илко Пиргов, но вратаря улавяше ударите му.

С загубата 0:2 от Черно Море, "акулите" записаха шести мач без победа в "А" група. Двубоите, в които футболистите на Балъков не са печелили стават 7, ако се добави и мачът за Купата на България, също срещу Черно Море. Освен това в тези мачове "акулите" имат само едно равенство - срещу ЦСКА в 15-ия кръг. Последната победа е на 24 октомври срещу Ботев Пловдив с 2:0.
Още по темата: общо новини по темата: 7
03.03.2010
01.03.2010
01.03.2010
26.02.2010
24.02.2010
17.02.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на jitarovo
премахни филтъра

-1
 
 
Копаранв и Велин играха добре като централна двойка. даже много добре. Все едно не бяха новобранци в А група. Костадинов игра малко и то като халф но го видях. Някой видя ли къде беше младежкия национал Тошев? Вторият гол на Тича беше след много груб фаул срещу Рикардо. Педриня става. добър играч
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Хандбалният Фрегата е на победа от бронза в първенството
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: