Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Феновете на "акулите" пътуват организирано до Варна
Автор: Екип Burgas24.bg 14:33 / 17.02.2010Коментари (3)2306
© Burgas24.bg
Започна записването за транспорта до Варна за мача с „Черно море", съобщиха от фенклуб „Сините акули". Желаещите да подкрепят любимците си от „Черноморец-Бургас" могат да се запишат в кафе „При акулите". Цената за превоза е 5 лв.

Мачът от първия пролетен кръг на „А" група е на 1 март /понеделник/ от 14 ч. Транспортът на бургаската агитка за Варна ще потегли от фенклуба, а часът на тръгването ще се уточни допълнително. Делничният ден и ранният начален час на мача не са удобни, но това се превръща в тест за истинските привърженици на тима, категорични са „Сините акули".

Междувременно кафето „При акулите" се превърна в удобен „терен" за празнуването на поредния детски рожден ден. Калоян Пенчев посрещна 8-мата си годишнина в компанията на свои приятели и с надеждата някой ден да се срещне с любимеца си - вратаря на „акулите" Паскал Борел, който по това време беше на лагер с отбора в Анталия.

Още по темата: общо новини по темата: 7
03.03.2010
01.03.2010
01.03.2010
01.03.2010
26.02.2010
24.02.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Така тук сам за информация писна ми от вас някакви анонимни да пишат и да нареждат стане бои стане нещо и веднага почвате да нареждате стига е спрете се. И спрете с това Черноморец Нафтех кой колко фена имал къв бои станал като клюкарки сте че и анонимни профили че у ултраси ама както и да е някой се представя за мен в някои сайтове нареждал фенове на нафтех по форуми по сайтове холижански тем подобни нямам нищо общо с това а и не ми се занимава главата ще ми пламне ако тръгна се занимавам. Другото което е Дечо какъв бил що бил не го познавате затова не коментирайте и спрете с лапешките коментари . Не вярвам големите фенове на нафтех да седнат и да пишат и да стават интриги това го правят малките и нз защо ко печелят нищо хора със свободно време въпреки негативните коментари спрямо нас пожелавам на феновете на Нафтех успех за напред и това беше 1 вият ми и последен коментар за повече инфо в скъпе blue.шаркс пламва ми главата да чета глупости по добре да няма коментари в тоз сайт след всяка тема :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: