Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Гледайте представянето на Херо! Георги Чиликов отново ще работи с него
Автор: Екип Burgas24.bg 13:02 / 29.11.2022Коментари (0)845
©
Отборът на Спартак 1918 Варна започва подготовката за пролетния дял от шампионата на 4 януари, съобщи днес Димитър Димитров - Херо, който от началото на следващата година поема официално треньорския пост в тима, и днес бе представен пред медиите.

Футболистите ще бъдат разпуснати за почивка на 14 декември. За 4 януари е предвидена първата тренировка на Спартак 1918 Варна и медицинските изследвания на играчите. Отборът ще се готви във Варна до 18 януари, като са предвидени и 2 контролни срещи през този период. На 14 януари Спартак 1918 Варна се изправя срещу Локомотив Горна Оряховица, а на 18 януари среща тима на Добруджа.

От 19 януари отборът ще е на лагер в турския курорт Анталия, където са планирани още 4 проверки, като датите ще се уточняват в зависимост от противниците. 

Херо коментира пред медиите, че в Спартак 1918 Варна е необходима сериозна селекция. По думите му това трудно може да стане през един трансферен прозорец, особено през зимния. Допълнителната селекция е необходима за да повишим нивото на отбора, каза специалистът. На Спартак му липсва най-вече качествена селекция и ще се търсят футболисти на всички позиции, но според финансовите възможности на клуба. Треньорът бе категоричен, че имена на нови футболисти ще се обявяват едва след като привличането е 100 процента сигурно. 
<
br />Димитров коментира, че се хваща да ръководи отбора в труден момент, защото реално Спартак 1918 Варна е минус 7 точки от зоната на спасяване. Той допълни, че с екипа си ще работят отговорно, за да се спаси отбора от изпадане и изрази надежда, че ще успеят да направят това.  Специалистът каза още, че иска тимът да играе по-резултатен и офанзивен футбол, но най-важната цел е Спартак 1918 Варна да остане в групата. Основното е да останем в групата, а след това ще вървим стъпка по стъпка, каза той. За нас всеки мач ще е финал, шанс има, борбата ще е тежка, смята Херо. Успеем ли да останем, смятам, че нашият отбор ще е доста по-различен от това, което е в момента, обясни треньорът. 

Досегашният треньор на варненския тим Тодор Киселичков остава в щаба на Херо, като в него ще бъде привлечен и Георги Чиликов. Димитров каза още, че главните "виновници", за да дойде в Спартак са двамата президенти на клуба Асен Миланов и Павлин Николов. Той призна, че е имал лични причини, за да не дойде по-рано в отбора, но сега изпълнява ангажимента, който е поел.

Павлин Николов пък коментира, че Херо помага на Спартак със съвети, с неговия опит още от месец август. Ние се съветвахме с Херо, а той го правеше напълно безплатно, допълни Николов.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция днес!
Още по темата: общо новини по темата: 74
31.05.2023
25.05.2023
23.05.2023
05.05.2023
04.05.2023
21.03.2023
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Стана ясно дали Никола Цолов има шанс за титлата във Формула 3
Време е за Олимпиада!
Официално: Александър Везенков се завърна в Олимпиакос
Страхотни коефициенти за изненада на Ботев срещу ПАО в Лига Европа
Еманюел Макрон покани Стефка Костадинова в Лувъра

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: