Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Неделев: Беше емоционално и се просълзих, не сдържах емоцията си
Автор: Екип Burgas24.bg 10:38 / 16.02.2023Коментари (0)685
©
Тодор Неделев се завърна в игра след близо 250 дни извън терените. Капитанът на Ботев (Пд) разказа за пътя си към възстановяването и завръщането в игра. Той бе гост в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Щастлив съм, че след толкова дълго време се връщам в игра. Имах една контрола с Ботев Враца, която не се чувствах толкова добре с топката, но мисля, че срещу Локо София започнах пак да придобивам това самочувствие“, сподели звездата на "канарите".

"Преди мача приятелката само ми пожела късмет, малко се притесняваше. Написа ми, че се гордее с мен. Щастливи са всички, че пак съм в игра. Не само семейството ми, но и всички фенове на Ботев“, допълни Тодор Неделев.

"На мен по-скоро ми беше трудно в началото, защото трябваше да правя подготовка от самото начало. Наложи се да правя същите неща, които правих и миналата година. Тези неща понякога те изнервят. Нямах търпение тези сухи бягания и всичко да приключи. Като почнах с топка се чувствах по-добре. В началото почнах само във фитнеса, не можех да излизам навън, после с леки бягания и така. Най-важното е, че всичко приключи и за мое щастие пак съм в игра“, разкри футболистът. 

"Аз обичам тази игра и това е всичко за мен. Нямах търпение отново да започна да играя. Благодаря на моите близки, семейство и приятелка, че бяха до мен и ми помогнаха“

Тодор Неделев още веднъж се върна към церемонията "Футболист на годината", когато се разплака при получаването на наградата "Лъвско сърце - Трифон Иванов".

"Мен ме трогна много името преди да обявят името ми. Не очаквах да е толкова емоционално и наистина просълзих се. Не си спомням да съм плакал някога, може би е имало 1-2 момента в живота ми като цяло. Не сдържах емоцията си“

"Въпреки тази катастрофа и операция аз съм си същия, не мисля, че нещо се е променило в мен. Гледам да съм благодарен за всеки един ден, когато се събуждам и съм жив и здрав“

"Беше ми странно, че е в такова време Световното, имахме доста почивка. Мисля, че не само аз, но и всички футболисти в първенството са зажаднели за футбол. Стига да съм здрав и да се представям добре, защо не?", отговори Неделев относно възможността да играе за националния ни отбор. 

"Тази мечта вече съм я казал много пъти, просто да играем на голям форум. Не се е случвало от много години, предстои квалификация за Европейско първенство, надявам се да постигнем добри резултати и дай Боже да направим нещо, което от много време не е постигано", сподели халфът. 

"Доста футболисти си заминаха, надявам се да играем добре. Трябва да гледаме да трупаме точки и да сме по-нагоре в класирането"

"Аз съм играл доста мачове там, след толкова години е мечта. И аз не знам колко години "Колежа" го няма. Всички чакаме с нетърпение, футболистите даже го очакваме повече от феновете. Ако стане, футболистите на Ботев ще разберат какво е да играеш на "Колежа" пред толкова фенове", сподели Тодор Неделев относно строежа на "Колежа". 

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю с Неделев!

Още по темата: общо новини по темата: 74
31.05.2023
25.05.2023
23.05.2023
05.05.2023
04.05.2023
21.03.2023
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Стана ясно дали Никола Цолов има шанс за титлата във Формула 3
Време е за Олимпиада!
Официално: Александър Везенков се завърна в Олимпиакос
Страхотни коефициенти за изненада на Ботев срещу ПАО в Лига Европа
Еманюел Макрон покани Стефка Костадинова в Лувъра

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: