Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
"Лукойл-Нефтохимик" приключи със селекцията
Автор: Екип Burgas24.bg 10:11 / 10.09.2010Коментари (1)1246
© Burgas24.bg
Вече е ясен съставът на волийболния "Лукойл-Нефтохимик" за предстоящия сезон в Националната волейболна лига, съобщи вчера мениджърът на бургазлии Огнян Томов.
Освен на новите класни попълнения, които привлече ръководството на клуба, старши треньорът Пламен Христов ще разчита и на няколко волейболисти, продукт на бургаската школа.

В състава на вицешампионите влизат Костадин Николов, Стоян Златев и Христо Велков. С натрупан стаж в мъжкия отбор могат да се похвалят възпитаниците на клуба Георги Петров, младежкият национал Георги Димитров и Венелин Кадънков, който през последната година беляза доста голямо израстване в игра.

От миналогодишния състав на "Лукойл-Нефтохимик" остават Добромир Иванов, Николай Антонов, Александър Петков. Тренировки с отбора започнаха новите попълнения- разпределителят Стефан Стоянов /Марек Юнион Ивокни/, централният блокировач Иван Власев /Марек Юнион Ивкони/, посрещачът Симеон Александров /Левски Сиконко/ и центърът Теодор Богданов /Левски Сиконко/. Четиримата ще играят в Бургас като преотстъпени за един сезон.

Договор с "Лукойл-Нефтохимик" тези дни трябва да подпише бившият посрещач на бургазлии Андрей Николов, който се завърна в отбора.

Волейболистите тренират двуразово. Заради заетостта на зала "Младост" старши треньорът Пламен Христов води занятията на плажа и в спортна зала "Никола Станчев" в комплекс "Меден рудник"

Източник: в. "Компас"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на DreamTeam
премахни филтъра

0
 
 
Добра селекция. Симеон Александров е идеално попадение. Власев и Богданов са добри центрове за нашите стандарти, само за разпределителя не знам, както и кой ще е диагонал. А Андрей всички си го знаем. Успех!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова е на прага да прекъсне кариерата си
Хандбалният Фрегата е на победа от бронза в първенството
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: