Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Шефът на фенклуба на ЦСКА: Много ме боли заради онзи плакат в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:30 / 07.03.2012Коментари (3)2869
© Burgas24.bg
Шефът на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето коментира последните събития. Голямата болка на тартора на червената агитка е, че на ЦСКА се гледа като на най-голямото зло в българския футбол.

- Много ме боли заради онзи плакат в Бургас. Даже името на ЦСКА не го пишеше. "Да подкрепим Акулите в битката със злото", а "злото" изписано в червено. Това ме убива! - изрева Дучето пред "7 дни спорт".

- Какво да ви кажа, виждате докъде я докарахме. От Благоевград ми се обаждат хора, оплакват ми се. Един ученик го набили за това, че е от ЦСКА. Защото заради ЦСКА Пирин сега бил във "В" група. Взели им шест играчи, а не са им дали една стотинка. И понеже шефовете не платили тогава, затова сега децата плащат! Гадно е! Не знам какво да кажа дори...

Просто е обидно заради десетките хиляди спортисти, десетки олимпийски шампиони, стотици световни, имаме и световни рекордьори, хиляди балкански шампиони, чиито живот е минал в ЦСКА. Обидно е заради всички тях, защото те са спортната слава на родината... Това ли е злото?!

Ще ви кажа кое е злото... злото са онези хора, заради които феновете на ЦСКА не могат да покажат любовта си към отбора. Жалко е ЦСКА да бъде мразен, детето да бъде бито, ние да се червим без вина заради нашите чорбаджии. Некоректни хора. Най-любимият, най-обичаният клуб стана най-мразеният.

Сега ще навият Стойчо, ще му обещаят абсолютно всичко каквото иска и той ще дойде. Утре (б.а. - днес) има една пресконференция, на която Стойчо ще каже: "Аз се връщам заради публиката, заради това, че обичам ЦСКА. След като ме викат от ЦСКА, няма как да не дойда". Само че той е от друга порода и "Титан" ще си има проблеми с него - коментира още Димитър Ангелов.
Още по темата: общо новини по темата: 19
06.03.2012
06.03.2012
05.03.2012
05.03.2012
05.03.2012
04.03.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на bundjolinka
премахни филтъра

+4
 
 
Не мисля, че феновете на ЦСКА или на който и да е отбор немогат да покажат любовта си, даже напротив - за последния мач успяха да дойдат да се напият и накрещят в бургаските заведения и да оставят хаос след себе си ....за стадиона не ми се мисли .... това не е подкрепа, нито радост от играта
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: