Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Pure Fitness привлече стотици почитатели само за седмица
Автор: Екип Burgas24.bg 15:16 / 29.03.2012Коментари (1)1867
©
С успешен старт стъпва в Бургас една от най- престижните международни вериги фитнес центрове - Pure Health and Fitness. Предварителни продажби на членски карти за клуба започнаха повече от два месеца преди откриването му в мол Galleria Burgas и още през първата седмица привлякоха над 350 почитатели на здравословния начин на живот.

Pure Health and Fitness е една от най-бързо и успешно развиващите се вериги в бранша. Основана от създателите на най-голямата световна верига за фитнес клубове Fitness First, тя приема познатото ни днес название през 2008 г. Тогава започва и разширението на веригата в Източна Европа - Полша, Чехия Румъния, Турция, България. Отскоро е навлязла и в азиатския пазар чрез откриване на клубове в Индонезия и Сингапур. 

Заради удобните условия и огромния поток от посетители в Източна и Югоизточна Европа марката присъства предимно в шопинг центровете, изградени и управлявани от GTC. В България тя дойде чрез Galleria Stara Zagora и си постави за цел до 2015 г. да открие в страната 20 клуба.

"За модерните хора молът не е само място за пазаруване. Той е място, където да прекарат известна част от свободното си време и да се забавляват. В Pure Fitness те точно това трябва да правят - да се забавляват и едновременно с това да се грижат за здравето, фигурата и тонуса си", казва Петър Атанасов - Мениджър бизнес развитие. 

Концепцията, на която залага Pure Fitness, е изпробвана и доказана през годините. Тя не е насочена към непременното трупане на мускули и постигане на спортни резултати, а към всички, които съзнават, че движението е здраве. Залага се на индивидуалното отношение и грижа към всеки отделен член на клуба, адаптира се към неговите изисквания и се съобразява с желанията му. Многобройни са груповите занимания, а гъвкавата политика позволява сформирането на нови групи със занимания според желанията на членовете. Затова клубът е подходящ за хора с различни цели. Всички видове тренировки са достъпни за всеки от членовете на клуба. Важни са резултатите, те се проследяват и това е причината Pure Fitness да не дава приоритет на еднократните посещения.

Искаме да превърнем Pure Health and Fitness в Galleria Burgas в жива част от града, да го изпълним с атмосфера и хора, които се грижат за своя силует и самочувствие, казват мениджърите на клуба. Разположен върху площ от 1500 кв. м, с всички най-модерни фитнес уреди и удобства, клубът има шанс да се превърне в един от спортните центрове на Бургас. Голяма част от членовете му, вече предплатили месечни карти от 30 до 65 лева, са заявили, че възнамеряват да са част от клуба поне в продължение на година.

Pure Health and Fitness ще отвори врати на 15 май, когато ще бъде и официалното откриване на мол Galleria Burgas.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ivan Varchev
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова е на прага да прекъсне кариерата си
Хандбалният Фрегата е на победа от бронза в първенството
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: