Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черноморец дължи 8 милиона за наеми
Автор: Екип Burgas24.bg 12:12 / 13.11.2012Коментари (31)6206
©
Черноморец дъл­жи 12 милиона лева на своя президент Митко Събев. Су­мите са за наеми на стадион "Лазур" и отпуснати кредити за клуба от футболния бос. Само за наеми дължимите суми са на стойност 8 милиона лева.

Събев е дал и 4 ми­лиона лева лични пари под формата на заеми, за да кредитира бюджета, след като "Петрол холдинг" се отказа от издръжката. Об­щата задлъжнялост на дружеството е около 30 милиона лева.

Въпреки това в клуба са опти­мисти, че финан­совото положение може да се оправи, ако се намери стратегически спонсор и инвес­титор за проекта "Черноморец Арина". На този етап обаче това все още не е факт.

На фона на фи­нансовите пробле­ми мъжкият отбор се държи повече от прилично в шампионата. След победата над Етър "акулите" вече са на пета позиция и мислят дори за тройката в пър­венството. Ръко­водството на пред­ставителния отбор вече обмисля пла­новете за зимна подготовка. Твър­де е възможно да се прибегне до миналогодишния сценарий, когато "акулите" се под­готвяха при до­машни условия.

Тогава заради липсата на свеж ре­сурс беше решено цялата зима отбо­рът да тренира на базите в Бургас и Поморие.

Източник: "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 126
12.04.2013
05.04.2013
18.03.2013
18.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само Порточанов не намесвай, защото ако не беше той, сега нямаше да го има стадион Нефтохимик и вие нямаше да има къде да си сложите сините седалки. Всъщност въобще нямаше да го има сегашния ви отбор и името черноморец щеше да съществува само в документите на дражев. Защото точно Порточанов беше инициатора за създаването на ПСФК-то през 2006. Да, през 90-те източи много пари, но и направи нещо. И десетки хиляди бяха щастливи от това което направи. Хората имаше за какво да ходят на стадиона. А благодарение на събев сега никой не стъпва на стадиона. Но нищо. Продължавайте да му вярвате, продължавайте да му се кланяте, продължавайте да си кротувайте. Нали така ви е удобно - на чуждия стадион, за сметка на Общината, респективно на цялата общественост. Но времето ви е преброено. И този път никой няма да се появи да ви спасява, защото далавера няма да има вече. А понеже и сте 30 кротушковци и чакате винаги на готово, няма да можете сами да се спасите, както ние направихме това лято. А относно това кога съм станал фен на Нефтохимик - от 94-та година. И винаги съм бил на стадиона в добри и в лоши времена. Кажи ми ти къде беше когато през 90-те черноморец креташе по В и Б групите? Явно си бил на мачовете на Нефтохимик за да знаеш за чушкопеците драги ми фенчо на черноморец. Къде беше когато дражев съсипа автентичния черноморец? Вкъщи на топло предполагам.
-2
 
 
Калине, ама ти си 100% плитък мозък...Къде беше ти или зелените фенове когато Портос точеше завода респективно държавата? В татко си кръглите образования. Събев си плете неговата прежда, то е ясно...Както и Портос, както и Йоан, както и Дражев. Но разликата между зеления фенклуб и този, който сега ще се създаде е от небето до земята, повярвай ми. Всъщност, ако имаше 2 висши нямаше да бъркаш С със З, но това е друга тема. Или забравихте чушкопеците на Порточанов които се раздаваха на томбола? Или ти стана фен след това? Защо все удобно приписваш всичко на феновете на Черноморец, а после като стане дума каква жалка паплач има във агитката ви и се измъкваш по долни гащи? Алкохолизирани, дрогирани, ходят на мач заради боя, не знаят 2 имена на играчи, палят, чупят, ходят подлоги на Скат да изпълняват политически поръчки...Това истина ли е или не, да пускам ли снимки и видео? Хубавичко да се видите. Заплатата си я давам сам на себе си, както и на още 10-ина души. Нещо, което скоро няма да постигнеш сам ;)И един съвет от мен - карай я по-полека, да не вземеш на млади години да си докараш беля на главата, че напоследък доста млади хора с инфаркт ;) Далаверите на Събев? Да, има ги, но не забравяй далаверите на мустакатия вожд Порто, който и до днес ви е идол, пред който се кланяте!
+1
 
 
Алабалапалячо, точно ти си този който коментира неща, които не са по темата. Кое от това което съм написал не е по темата и кое от 100-те реда, които ти си написал е по темата??? Кво си тръгнал да ми говориш за някви боища, някви телевизии и някви агитации. Тук става въпрос за далаверите на събев ако случайно не знаеш!!! Повтарям слабоумнико - за събев става въпрос, а не за боища!!! Но понеже знаеш много добре че съм прав за това, което съм написал по-долу, от няма кво да кажеш тръгваш в друга посока. Айде кажи бе. Айде кажи нещо за събев. Защо никога името му не присъства в твоите коментари??? Защо никога не говориш за него??? Защо винаги почваш контраатака, вместо да се защитиш с доводи??? Защото няма какво да кажеш. Нали? Или и ти са на заплатка при него???
+1
 
 
алабаланица, кви Стаматовци, кви телевизии Скат бълнуваш? 1-во казвам се Калин, имам 2 висши образования, едното от които е право. Така че доста по-добре от теб разбирам нещата свързани с далаверите на събев. 2-ро Стаматов е аутсайдер в нашата агитка и няма как да повлияе и на 10 годишно дете. Да, тези от нашите, които са чупили и палили са престъпници, но те са 1% от агитката ни. А вие всички до един сте престъпници. КАЗАХ!!! Щели да се сдружават за просперитета на клуба?!?! За какъв просперитет ми говориш бе алабалатъпак? За да помогнете на събев да източи общината ли, или да му помогнете да закрие още една школа и стотици деца да останат на улицата? Ето за това сте престъпници. Толкова ли сте прости всички шарани, или просто приказвате тука за да ни опонирате. Толкова ли сте прости че не може да се светнете че няма човек на света който ще налее милиони в нещо, ако няма далавера в това. Да не би случайно да си мислите че го е направил заради вас шепа олигофрени хахахахахахахахахахахахахахах. Жалкото е че след като събев си завърти далаверата никой няма да може да му потърси отговорност. Защото каквото и да си говорим той яко работи общината с напълно законни средства. Още по-жалко е че и на вас никой няма да може да ви потърси отговорност, че през цялото време бяхте с него в унищожаването на Нефтохимик, в унищожаването на най-добрата школа в България и в източването на Община Бургас. Ето за това ще ви се търси сметка посред нощите. алабалаолигофрен, нагъл си до безобразие. Не пиши повече защото заради теб ще си изпатят други. А може и ти!!!!
-1
 
 
Не са ли престъпници тези, които бият деца в тъмно, след като са ги причакали пред блока? Толкова неща мога да ти изброя само от последнаите две години, а ти можеш ли да ми кажеш някой пострадал фен или помещение, рекламни артикули и т.н. Тя истината е в полицията и съда ;) Е, и там убедително водите. Но по простотия, вандалство, агресия, омраза и т.н. Е, превъзхождате ни и по този показател, дано сега спите спокойно.
-1
 
 
Абсент, коментирнето на нещо не по темата е ваша запазена марка - на всяка манджа мерудия...Това настрана, коментара ми е по повод на наглия индивид Ултра Нафта, който видимо провокира и прави внушения, че едва ли не феновете на Черноморец са престъпници. А всъщност не е ли престъпление да водиш агитката да се бие със сектанти, да агитираш футболните фенове да гласуват за сина на Порточанов за съветник в общинския съвет, не е ли престъпление да агитираш същите да ходят да съботират заседание на Общинския съвет. Не е ли водещо лице във фенклуба Стаматов, тези които водят под строй безпомощни пенсионери и футболни фенове да съботират и то именно с цел долна пропаганда за телевия СКАТ?! Не са ли престъпници, тези които счупиха стъклата на фенкафето, също на фенмагазина на стадиона, не са ли престъпници тези, които подпалиха стадиона, а преди това влязоха с взлом в помещение на същия. По въпроса за стадиона - той е продаден, набийте си го в главите веднъж завинаги! Супер мръсна и долна пропаганда, от която никой не печели. Ето това е в стила Ви, Абсент. И ти до скоро беше главен провокатор в нашите теми, освен това открито насаждайки омраза и желание за насилие. Спирам дотук, че ще напиша много неща, които не желая да пиша именно за да не насаждам омраза....
-2
 
 
Все ще изскочи от храстите някой откачалник,като ултра-мултра...Стадиона никога не е бил на рафинерията,ма кво да му обясняваш.И кое не е бургаско,бе?Черноморец ли?А нормалните фенове на Нефтохимик,бих попитал,какво ги топли това,че Черноморец е в затруднение?Може би е добре,да осатанем без отбор в А група?
на 14.11.2012 г.
+2
 
 
Алабаланякой , много по темата маняк. Типично във ваш стил. А любимият ми въпрос от по-долу " А защо си продадохте стадион "Нефтохимик"? Какво направихте с парите? Къде ви е супер мощния собственик, след като Община Бургас " ...Ми към конкретният момент се наричаше Митко Събев . Който купи нашият отбор преди вашият , ако не се лъжа . С обещания за ....абе вие си ги знаете , няма кво да повтарям. Ама като се запитхме за стадиони ...а вашият къде е ? Черноморец арена ли беше ? Оня - 55 хилядния.
-1
 
 
Ултра Мега Нaфта, теб съм те признал за мега нагъл. Освен, че сте си избрали председател на фен-клуба, който пише З?дружавал, използвате фенклуба си като клуб за мокри поръчки към ТВ (Партия) СКАТ. Какво по-пошло от това да агитираш футболни фенове и бжезпомощни старци да ходят да протестират на заседания на Общинския съвет, за да може да си направи телевизия Скат предизборната кампания безплатно и отрано? Изкривената ти истина е вярна, ама само в твоята празна глава. Да, ние ще се сдружаваме в името на просперитета на феновете и на клуба, а не за политически цели. Сега признай Стаматов ли си или Тодоров?
+2
 
 
Това е мнение на фен от Ботев Пд от друг форум:": За съжаление всички клубове са задлъжнели към собствениците си или свързани с тях фирми, защото в клубовете се наливат средства под формата на заеми. Направи ми впечатление, че ЦСКА има задължения към Сашо Томов, които все още се водят неизчистени, а той отдавна вече не е собственик на клуба. В скоро време очаквайте на акционерно събрание да бъде увеличен капитала на Черноморец и задълженията към Митко Събев да бъдат преоформени в акции."
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: