Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Херо отсече: Уатара и Боли остават, търсим нови халфове
Автор: Екип Burgas24.bg 09:41 / 12.02.2013Коментари (0)1955
©
Треньорът на Чер­номорец Димитър Димитров-Херо разкри пред "7 дни спорт" каква е цената, за която "аку­лите" продадоха на Левски централния защитник Пламен Димов. Той допъл­ни, че звездите на тима Уатара и Боли почти сигурно ще останат в тима и през пролетния полусезон.

Г-н Димитров, дово­лен ли сте от играта на отбора в контролите?
- Подготовката ни про­тича нормално. Никога не съм обръщал кой знае колко внимание на резултатите в контролите. Така че нямам някакво по-особено мнение. За мен контролите не са по­казателни, просто са част от подготвителния пе­риод. Не мога да отлича по-специално някого от футболистите.

Какви изводи си на­правихте от контролата с Берое, който е един от класните отбори в България?
- Мачът беше нормален. Дадохме шанс на всичките си футболисти да играят, за да видим тяхното със­тояние. Игрово не мога да отлича никого. Всички се представиха на добро ниво. Берое е сериозен от­бор. В Стара Загора имат много стабилна финансо­ва издръжка, а освен това правят и добра селекция.

В отбора постоянно идват играчи на проби. Има ли някой, който да ви е впечатлил?
- Не, селекцията при нас е отворен процес. Чакаме и се надяваме да намерим точните хора. Явно обаче ще се наложи да свалим оборотите в близките дни, за да по­работим върху игровия облик. Все пак трябва да постигнем оптимален синхрон в отделните линии до началото на пролетния полусезон.

Пропадна ли окон­чателно трансферът на Уатара в турския Мерсин?
- За момента премина­ването на Юсуф в Турция няма как да се осъществи. Причината е, че от Мер­син го искаха веднага да се присъедини към тях, а той игра вчера финал за Купата на африканските нации срещу Нигерия. Именно този последен мач провали трансфера му.

А Боли ще остане ли също в отбора?
- Яник сам отказа транс­фер в Украйна. Явно ус­ловията не са го удовлет­ворили. Така че той остава в състава ни. Трудно ще бъде осъществен какъвто и да е изходящ трансфер до началото на полусезона.

Като че ли за първи път в последните ня­колко години ще може да разчитате на почти всички футболисти, с които завършихте сезо­на през есента.
- За съжаление не са всички. Продадохме Пла­мен Димов на Левски за 250 хиляди лева. В последните мачове през есента той се утвърди като несменяем титуляр в центъра на отбраната ни. Дано има късмет и да се наложи и в Левски.

Доволен ли сте от по­казаното в контролите от новите попълнения?
- Ванчо Траянов вече е играл в Черноморец дълго време и за него адапта­цията протече по-лесно. Другите попълнения се вписват постепенно в отбора. Това е напълно нормално.

На кои постове ще търсите нови футболисти?
- Имаме доста неврал­гични постове. Така че в почти всички линии тър­сим нови лица. През зимата нещата се получават по-трудно. Истината е, че когато имаш пари, по всяко време може да си направиш селекцията. Когато нямаш обаче, нещата се случват мно­го по-трудно. Много е трудно при тези крите­рии, които имаме, да се вместим в парите, но ще продължаваме. Търсим най-вече хора, които да използваме като външни полузащитници. Такива играчи ни трябват, но за съжаление не можем да ги открием.

Защо в последно вре­ме постоянно се говори, че Черноморец е пред фалит?
- Никой не е поставял под съмнение участието ни в първенството. И аз не мога да си обясня откъде идват тези информации и кой ги пуска. Да, общест­вена тайна е, че Черно­морец има затруднения, но кой ги няма в момен­та? Може би изключение правят четири-пет отбора. Ние обаче далеч не ми­слим за това дали отборът ще го има, или не.

Още по темата: общо новини по темата: 126
12.04.2013
05.04.2013
18.03.2013
18.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: