Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черноморец продава Боли в Украйна
Автор: Екип Burgas24.bg 12:48 / 26.01.2013Коментари (0)1796
©
Два трансфера може да направи Черноморец до дни, заяви пред БТА изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков. Единият е изходящ и става въпрос за френския нападател Яник Боли. Другият пък касае четвъртото зимно и първо чуждестранно попълнение на отбора.

"Имаме оферта за Яник Боли от чужбина. Ние като клуб сме постигнали споразумение с отбора отвън и от наша страна всичко е уточнено. Ако Яник се разбере с този отбор за своя личен договор, значи сделката можем да я смятаме за завършена", обясни Киряков.

Най-вероятно става въпрос за отбор от Украйна, който е стартирал експресни преговори в понеделник за тарана. В Украйна трансферният пазар е отворен до 20 февруари.

"От чужденците, които минаха проби досега, има един футболист, който със сигурност ще остане. В момента водим разговори с мениджърите му и мисля, че в понеделник ще го обявим като ново попълнение на Черноморец", допълни адвокатът, но не влезе в подробности.

Пламен Димов пък беше продаден на Левски, въпреки заканата на Черноморец, че футболисти в българското първенство няма да бъдат давани.

"Не може да се каже, че сме го продали, защото сме в затруднено положение. Но цената беше значителна за българския пазар и нямахме право да го спираме. Това беше една от причините. Другата е, че заложихме в договора точка за следващата му продажба и ние ще вземем допълнителен процент при негово перминаване в трети отбор."

На въпрос дали е включена клауза, че Димов не може да бъде продаван в пакет, за да се избегне случай като този с Георги Сърмов, Киряков отвърна: "За случая със Сърмов ние също имаме вина, че не сме били внимателни. Но мисля, че продажбата на Пламен Димов в Левски беше и за да покажем, че желаем да имаме добри отношения с всички български клубове, в този случай с Левски".

При продажбата на Георги Сърмов от Левски в Касъмпаша се оказа, че "сините" са вписали минимална цена за бургазлията, а възможно най-голяма за Николай Димитров. Двамата отидоха в този истанбулски клуб в комплект за обща стойност 1 милион евро. По този начин за Черноморец процентът от следващ трансфер се оказал нищожен.

Още по темата: общо новини по темата: 126
12.04.2013
05.04.2013
18.03.2013
18.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: