Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нефтохимик вече е на тезгяха
Автор: Екип Burgas24.bg 11:14 / 09.06.2013Коментари (6)6257
© Bulphoto
Собственикът на Нефтохимик Николай Филипов е обявил пред свои партньори, че е готов да се раздели с клуба. Той е казал, че ще прехвърли 100% от акциите на всеки, който се ангажира с издръжката на отбора в "А" група. Става въпрос за сума между 1,5 и 2 милиона лева. Филипов е бил разочарован от нежеланието на бургаските бизнесмени да помагат на клуба, който реално е по-популярният в града. Заради това е споделил мнение, че ще даде акциите безвъзмездно, ако в него е причината бизнесът да не иска да дава пари за "шейховете".

В същото време босът е изразил готовност и след оттеглянето си да помага на Нефтохимик. Той е гарантирал, че ще осигурява 200 000 лв. на година. На този етап обаче няма желаещи да поемат бургаския тим. В същото време стана ясно, че филипов и неговият партньор Валентин Каравълчев са покрили всички разходи и дължими суми в клуба. Изплатени са осигуровки, заплати, глоби и премии, като по това перо сметките са занулени.

Отборът ще започне първенството, като е осигурена сума за лятна подготовка. След това обаче няма яснота за финансирането и начина, по който ще се осигурява издръжката. Интересен факт е, че от фенклуба са изявили желание да поемат ръководството на клуба с идеята да търсят нови акционери и спонсори. На този етап обаче тази идея изглежда твърде авангардна и не е ясно дали тя ще има реализация.

Източник: "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 74
17.09.2013
12.09.2013
04.09.2013
27.08.2013
06.08.2013
29.07.2013
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на blue city
премахни филтъра

+5
 
 
Ситуацията е патова . Много е трудно , сложно и деликатно . КМЕТА - този човек е уникален - НЕВЕРОЯТЕН но не е собственик на клуба или притежател на БУЛ БАНК . Защо всички чакат само на КМЕТА . Каквото може човека го прави . СОБСТВЕНИЦИТЕ - Уважение за тези хора даваха покриваха стари задължения но немогат повече все пак А група не е Б . Сега ги разбирам няма други желаещи да спонсорират , но според мен ако наистина са решили да спират спонсорирането на клуба джентълменски ще бъде към Бургаската общественост която обича и милее за НЕФТОХИМИК да покрият разходите натрупани до момента и да оставят отбора на чисто 0 на 0 . След което ще им благодарим ще им ръкопляскаме и винаги ще останат едни от нас . Закоето едно голямо БЛАГОДАРЯ . Ако иска някой да финансира клуба предполагам че ще го иска изчистен от задължения . Толкова ли няма хора които да милеят за футбола в Бургас и да финансират най - обичания клуб в общината . Жалко Бургаски бизнесмени . Жалко че неможете да доставите удоволствие на гражданите на един от най - хубавите градове за живеене . Неискам да ви обиждам но това говори и за вашата несъстоятелност , страхливост , безпомощност . Как може градовее като Монтана . Враца , Гоце Делчев да имат БИЗНЕСМЕЕНИ които да дават пари и да имат отбор в А група ,там където гладда е по силен от тока - а ние в БУРГАС морски град 4 по големина в България -- МОРСКИ ГРАД , ПРИСТАНИЩЕ , ЛЕТИЩЕ , КРОНОС ШПАН , ТВАРНИ ГАРИ , ЛИКОЙЛ , ХОТЕЛИ , БИЗНЕСИ , КОНЦЕССИИ . КАК НЕ ВИ Е СРАМ . Как с лека ръка ще оставите още един път да умре и то ЗАВИНАГИ любимия отбор на поколения Бургазлии , след тази отвратителна смърт предизвикана от МИТКО СЪБЕВ . Как ще оставите точно този МИТКО СЪБЕВ да ви се подиграва с това смеяно отборче ЧЕРНОМОРЕЦ . Към БФС - Вие стее наистина престъпници след като разрешавате на Черноморец да взима лиценз със 78 милиона задължения . СРАМОТА . За разлика от изборите сега имамее само една седмица за размисъл . Най важната седмица в историяата на НЕФТОХИМИК . Събудеете се ФИРМИ събудете ссе БИЗНЕСМЕНИ - СЪЮЗЕТЕ СЕ И СЪБЕРЕТЕ 1,5 - 2 МИЛИОНА ЛЕВА .СПАСЕТЕ ОТБОРА КОЙТО ЩЕ РАДВА БУРГАС И ХОРАТА МУ . 20 ФИРМИ ПО 80 000 лева НА ГОДИНА много ли са . МИСЛЕТЕ .С УВАЖЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ЗА КОИТО НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: