Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Трябва ли да се слеят Нефтохимик и Черноморец?
Автор: Екип Burgas24.bg 10:47 / 09.10.2013Коментари (33)7700
© Burgas24.bg
Нефтохимик и Черноморец Бургас трябва да се слеят в един общ клуб, за да се решат паричните проблеми в бургаския футбол и нямало никакъв спор, че обединеният клуб щял да бъде фактор в първенството.

Шокиращата идея се появи в някои медии през последните дни, а това предизвика доста гневна реакция от страна на двете агитки по форумите.

Поради тази причина е редно да попитаме вас, читателите на Burgas24.bg какво смятат по темата. Освен, че можете да гласуват

АНКЕТА:
Трябва ли Нефтохимик и Черноморец да се обединят?

Да
Не
Нямам мнение

е, сте свободни и да изразите вашето мнение като напишете коментар под анкетата или ни изпратите email на novini@burgas24.bg. Ще публикуваме най-интересните мнения, пристигнали на електронната ни поща.
Още по темата: общо новини по темата: 2
10.10.2013
08.10.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Vladimir Stamatov Diulgerov
премахни филтъра

+4
 
 
Нефтохимик няма дългове,а този отбор наречен черноморец има милиони такива и играе на нашия стадион с нашите бази и школа които бяха преименувани,не е ли по добре този уродлив отбор наречен футболен клуб да изчезне да си ни върнат стадиона и школата и да върнат стадиона на черноморец да се създаде истински черноморец със собствена база и школа и да имаме конкуренция и истинско дерби,а не типично по Български да си ги мислим от г*за.
0
 
 
Daniel Stefanov : ти явно нямаш ни най малка представа каква е например световната практика в държави като Англия,Италия,Испания,Германия какви сливания какви 5 лева ,упознайте малко собствената си история преди да говорите и да слагате етикети кой какъв бил ,ти си неинформиран,а коментираш.Знаеш ли какво е футболна история,традиции???? Тези неща значат ли нещо за тебе помисли преди да коментираш другия път!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: