Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
"Фрегата – Бургас" приема "Осъм" в зала "Никола Станчев"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:08 / 27.03.2014Коментари (0)1581
©
Победната серия на хандбалистите от "Фрегата - Бургас" вече напомня на почитателите на спорта за филма "Всяка една неделя". След като миналата неделя момчетата на Никола Добрев буквално разгромиха миналогодишния шампион "Добруджа" - Добрич и вдигнаха Купата на България, то в последния ден на тази седмица им предстои още един двубой.

На 30 март, от 14:00 часа, ХК "Фрегата - Бургас" ще излезе срещу отбора на "Осъм - Ловеч" в мач от 13-тия кръг от пролетния полусезон на Републиканското първенство по хандбал за мъже. Срещата ще се състои в спортна зала "Никола Станчев", която се намира в комплекс Меден рудник.

Най-младият отбор в страната успя да върне надеждата на феновете. "Фрегата Бургас" се превърна в първия хандбален тим от морския град, печелил Купата на България от 18 години насам. Отборът е и първия в града, който е начело на "А" хандбална група в последните 11 години. Всичко това стана възможно благодарение на усилията на председателя на клуба Никола Добрев и на хората, които помагаха на хандбалистите да пътуват по състезания. Сред тях е и управителят на транспортна фирма "М-Бус" Румен Христов.

"Сигурен съм, че Купа България бе само първия от многото успехи, които ни предстоят с "Фрегата Бургас". Пожелавам на момчетата да продължат да играят толкова добре и да спечелят и шампионската титла на страната. Миналата неделя видях блясъка в очите на публиката. Призовавам бургазлии и почитателите на хандбала тази неделя да дойдат в зала "Никола Станчев", за да подкрепят отбора", каза спонсорът Румен Христов.

През април месец "Фрегата Бургас" има два мача. Отборът ще играе на 6 април (неделя) срещу ХК "Левски". Двубоят ще се състои от 15:00 часа в плевенското село Българене. На 13 април бургаските надежди приемат НСА - София.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Събориха част от спортния комплекс на Кубрат и Тервел Пулеви
В Бургас започват интересни спортни турнири
БОК събира бъдещите ни звезди в 10 спорта на Олимпийски фестивал край морето
Националният ни отбор се ражда преди точно 100 години
Легенда в тениса предрече финал на Григор Димитров на "Ролан Гарос"

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: