Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Деца тренират с бразилски национал в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:47 / 20.05.2014Коментари (0)758
©
На 16 май стартира третото поредно издание на успешната инициатива Футболна академия Cartoon Network. Тази година детският канал "пренася" Бразилия в България чрез добавена реалност (augmented reality), а победителят ще може да научи нови футболни движения на живо от самия Луис Густаво.

От 24 май Cartoon Network ще "доведе" Луис Густаво в България. Децата от цялата страна ще имат шанса да тренират на световно ниво с дигитална версия на Луис Густаво на специален терен. Благодарение на революционна технология за създаване на добавена реалност, на огромен ТВ екран децата ще виждат как играят футбол с Бразилския футболист. Той ще им покаже някои трикове и със сигурност ще завладее въображението им. Така децата ще се вдъхновят да покажат най-добрите си умения и да се състезават за голямата награда на самото събитие, където ще ги очакват още много изненади.

Обиколката на Футболна академия Cartoon Network е първото спортно събитие от този тип насочено към деца и ще се проведе в София (24.05 и 25.05 на Паметника на Съветската армия), Пловдив (31.05 и 01.06 на Централната поща) и Бургас (07.06 и 08.06 пред Пантеона в Морската градина). Всички родители могат да доведат своите талантливи деца и да се включат в събитието, в което всеки може да се забавлява и да спортува.

Във Футболна академия Cartoon Network могат да вземат участие деца под 15 годишна възраст като качат на уебсайта на Cartoon Network от 16 май до 13 юни клип със своите най-впечатляващи футболни умения. От края на периода за качване на клиповете онлайн до 29 юни, всички деца ще могат да гласуват за клиповете, които им харесват най-много. На 1 юли ще бъде обявен победителят, който това лято ще пътува до Европа със свой родител или настойник, за да направи една ексклузивна тренировъчна сесия с Луис Густаво.

Самият Луис Густаво е щастлив от факта, че е лицето на Футболна академия CN за тази година: "Футболното лято на 2014 е много специално за мен! С нетърпение очаквам финалите на Световната купа, Футболната академия Cartoon Network и футболните трикове, които ще представят децата. Ще бъде толкова забавно да поиграя с победителите", казва футболистът. "Винаги съм обичал да играя футбол с деца. Искам да дам на децата възможността да научат нещо от мен. В същото време съм любопитен да видя какви футболни номера "крият" в своя арсенал."

Част от журито на конкурса в България ще бъде българският футболист Стефан Велев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Хандбалният Фрегата е на победа от бронза в първенството
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Олександър Усик пренаписа историята на бокса!
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Световният тенис поздрави Григор Димитров

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: