Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Черноморец откри тържествено сезона при децата
Автор: Екип Burgas24.bg 15:31 / 06.07.2015Коментари (0)2612
© Пресслужба Черноморец
Официалното откриване за новия сезон на спортно-състезателната 2015/2016 година на детско-юношеската школа на Черноморец Бургас, се състоя днес на митичния за Бургас - стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".

На събитието присъства и бургаският депутат Костадин Марков. Той се обърна към децата от школата, които присъстваха на първата тренировка.

"Давам гаранция, че U19 и U17 ще играят в Елитните групи, без значение какво се говори. Ако някой иска да си развива таланта в Българово и Долно Езерово, ние не можем да го спрем. Черноморец е емблемата на Бургас и винаги ще бъде така. Не може името на заводски отбор да бъде марката на града. Бюджетът на школата е гарантиран минимум за година напред. В рамките на 1-2 години ние ще възкръснем. Успех на всички и продължавайте да мачкате", заяви Костадин Марков.

Председателят на СНЦ "ДЮШ" Черноморец Бургас -д-р Методи Иванов даде началото на събитието. Той гарантира, че ще има отбори в Елитните групи U17 и U19, и пожела успех на всички.

"Завръщаме се на митичния за всички "сини" сърца стадион "Черноморец". Аз гарантирам, че ще имаме отбори в Елитните групи U19 и U17. Пожелавам успех на всички", категоричен беше д-р Методи Иванов.

На мероприятието присъстваха много футболни легенди и политици. Сред гостите и официалните лица бяха Любомир Шейтанов, Златко Янков, Иван Притъргов, Тома Томов, Пламен Киряков, Мирослав Йорданов и Костадин Марков.

"Както вече и д-р Иванов каза, прибираме се в нашия дом - митичния стадион "Черноморец". Цялата издръжка на школата се поема от СНЦ "ДЮШ" и СНЦ "Бъдеще за Черноморец Бургас", така че всички може да сте спокойни. Школата ни трябва отново да стане сред водещите в България. Трябва да има пет пъти повече деца от тези, които сега са пред мен. ДЮШ на Черноморец отново трябва да започне да ражда таланти, каквито винаги е имала. Имате моето пълно уверение, че отборите U19 и U17 ще играят в Елитните групи", каза Тома Томов, председател на СНЦ "Бъдеще за Черноморец Бургас".

След събитието, школата на Черноморец направи първата си тренировка под ръководството на треньорите Владимир Вълчев и Росен Кавръков. Пламен Младенов не присъстваше, но както знаете, той ще продължи да води детските формации на "акулите", заедно с Борис Борисов.
Още по темата: общо новини по темата: 39
18.10.2016
17.10.2016
18.09.2016
14.09.2016
02.08.2016
05.07.2016
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: