Малките "шейхове" победиха Ал Джайс (Катар)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:38 / 06.09.2016
999
Престижни резултати постигнаха част от отборите в ДЮШ на Нефтохимик. Елитната юношеска формация U15 победи Ал Джайс (Доха, Катар) с 1:0, като срещата се игра в Сливен. Точен за малките "шейхове" беше Цветомир Цайков през второто полувреме. Двубоят беше изпълнен с множество единоборства и интересни голови ситуации. През целия мач възпитаниците на Милен Христов показаха характер и огромно желание за победа и в крайна сметка успяха да стигнат до този престижен резултат.

В другия двубой формацията U17 завърши 0:0 срещу същия съперник, като само късметът попречи на бургаските футболисти да се поздравят с победа. През първото полувреме голови ситуации пропуснаха Георги Копарански и Светлин Руменов, а втората част близо до гола бяха Мартин Домбаков и Даниел Митрев, но мерникът им изневери и по този начин нулевото равенство се запази до края на срещата.

Родените 2006 година (Футбол 7) завършиха на 3-то място в турнир, който се проведе в град Созопол. Мястото на стълбичката бургаските футболисти разделиха с отбора на ФК "Ахелой" . В първия си мач момчетата на Веселин Добрев победиха СФК "Бъдеще" с 5:1, а във втората среща отстъпиха на ДФК "Звездичка" с 1:6. Турнирът бе спечелен от ФК "Созопол".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).