Нов скандал избухна след градското дерби! Кишишев вбеси Нефтохимик с изказване, искат му оставката

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
00:09 / 26.09.2018
5076
Нов скандал се разрази след градското дерби между Нефтохимик и Черноморец, което се игра пред едва стотина души на стадион "Лазур", научи Burgas24.bg. По-рано днес "шейховете" победиха градския съперник с 3:1 и по този начин го изхвърлиха от надпреварата за Купата на Аматьорската футболна лига. В следващия кръг от турнира те ще се изправят срещу амбициозния проект Звезденбург.

За съжаление, също както и в първия сблъсък между двата отбора преди няколко седмици, събитията извън терена помрачиха футболния празник. Стигна се до грозна размяна на реплики, упреци и обвинения. Цялата трагикомедия се разигра само няколко часа след заседанието на местния парламент, на което бе разисквано предложението за смяна на ръководството на Нефтохимик, продиктувано от разхвърляната риба в предишния мач. Напук на всички обещания и препоръки, че футболната емоция ще надделее над грозните дрязги, между ръководствата на двата клуба избухна нов скандал.

Той бе продиктуван от изказване на Радостин Кишишев след загубата от Нефтохимик.

"От Нефтохимик хвърлят някакви обвинения за черно тото и уредени мачове… Това, че аз съм по-известен от целия им клуб… съжалявам. Искат с моето име да правят пиар", заяви треньорът на Черноморец пред камерата на Канал3. Това буквално разбуни духовете и предизвика остра реакция от целия щаб на "шейховете".

"Днес разбрах , че един бивш футболист е по-известен от футболен клуб Нефтохимик! Много смело, но предвид неадекватно състояние – простено", коментира наставникът на Нефтохимик Диян Петков. Напрежението между двамата ескалира още преди две седмици, когато Кишишев нахлу в съдийската стая след мача на Нафтата с Димитровград. По-колоритен в изказването си бе изпълнителният директор Николай Тодоров, който не пропусна да се изгаври и с докладната, с която "реформаторите" поискаха оставката му.

"Не може да се подиграваш така с Нефтохимик, Радостин Кишишев! Срам ме е, че съм ти защитавал качествата като треньор...Този клуб също е помогнал да си това, което си бил (добър футболист)! Искам от Общинския съвет оставката на треньора на Черноморец, за насаждане на омраза,  уронване престижа на бургаския футбол и подигравка с името "Нефтохимик", заяви Тодоров, допълвайки, че се надява думите му да се превърнат в докладна.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).