Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Малшанс! Пропусната дузпа отне победата на Карнобат
Автор: Екип Burgas24.bg 10:11 / 30.09.2019Коментари (0)1256
Отборите на "Карнобат“ и "Ямбол“ завършиха при резултат 0:0, в среща от 9-ти кръг на Югоизточна Трета лига. За домакините от Карнобат това бе поредна среща на собствен терен, в която зрителите не успяха да се зарадват на победа.

Малшансът преследва карнобатлии и срещу "Ямбол“, като този път капитанът Пламен Димитров пропусна дузпа в 71-ва минута, свирена за нарушение срещу Пламен Киров.

Изстрелът на Димитров бе избит от стража на "Ямбол“ Стойко Йоргов.

Удари на Денислав Минчев, Живко Комелов, Пламен Димитров и Георги Калоянов не успяха да намерят целта, а вратарят Борислав Тотев със силни намеси предотврати сигурен гол в 30-та минута, когато с невероятен рефлекс изби коварен изстрел на противников играч от далечна дистанция.

"Нормално е да приемем равенството като загуба, още повече на наш терен срещу отбор от нашата черга. Задължително трябва да побеждаваме, но не мога да си обясня защо не се получава. Спечелихме доста тежко гостуване в Карлово, а срещу "Ямбол“ играхме много слабо. Явно не можем само на късмет да отдаваме периода, в който се намираме, сигурно и на класа се дължи. Много пропускаме, а допускаме голове от нищо. Явно това са ни възможностите.“, сподели наставникът Георги Калоянов.

Във временното класиране "Карнобат“ е 16-ти с 5 точки, но с мач повече от преследвачите в таблицата - "Сокол“ /Марково/ и "Родопа“ /Смолян/, чиито двубои са в неделя, съответно срещу "Левски“ /Карлово/ и "Созопол“.

Следващата шампионатна среща за възпитаниците на старши треньора Георги Калоянов е със "Загорец“ в Нова Загора на 5-ти октомври от 16:00 ч.

"Карнобат“: Борислав Тотев, Пламен Димитров, Димитър Дончев, Стоян Калев, Трендафил Момчилов, Димитър Петров, Стойко Колев, Денислав Минчев /68 – Георги Калоянов/, Живко Комелов /54 – Хюсеин Садула/, Пламен Киров, Петър Колев

"Ямбол“: Стойко Йоргов, Красимир Андонов, Юлиян Чапаев, Иван Жечев, Стоян Маринов, Светлин Руменов, Динко Динев, Даниел Стоянов /46 – Симеон Григоров/, Александър Андонов /68 – Илиян Илчев/, Атанас Георгиев, Николай Вълев
Още по темата: общо новини по темата: 11
20.02.2020
25.10.2019
21.10.2019
13.10.2019
22.09.2019
03.09.2019
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: