Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дъното! Мазен кючек на наша бензиностанция, хората бесни
Автор: Симона Димитрова 09:29 / 20.01.2023Коментари (9)38122
©
Социалните мрежи прегряват напоследък от видеа, качени от младежи, на които се вижда как се въртят бесни кючеци пред родни бензиностанции, видя Plovdiv24.bg

На това видео, което днес споделяме с вас, се забелязват и синовете на Тони Стораро - Фики и Емрах, двама от няколкото десетки танцуващи. 

Не стана ясно поради каква цел са били толкова много хора на тази бензиностанция, входът на която запушен от авомобилът на Емрах - синьо БМВ. Съдейки по ритмите и събралите се около тях хора, най-вероятно се подготвя дует между двамата братя, а снимачната площадка е била именно въпросната бензиностанция.

Един от коментарите под видеото бе от гневен столичанин, който написа "Не те ли е срам бе, запуши ме, 1 час не мога да си заредя колата заради вашите джангър-джангъри, следващия път ще ти спукам гумите".

"Кой ви дава право да запушвате бензиностанцията да не можем да си заредим, и да ни нанасяте травма на слуха с тези цигански ритми, не сме длъжни да ви слушаме простотиите", се присъедини и друг потребител.

"Българийо, до къде те докарахме? Ударихме дъното!"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Половината дето се възмущавате тука сте щракали с пръсти на копоня преди има-няма две седмици.
0
 
 
Пловдив си е най-циганският град. Изпреварихме отдавна Димитровград и Хасково по чалга барове. И винаги ми е много смешно, когато някой ми каже "дискотека". Дискотека идва от ДИСКО. Щом има чалга, няма как да е ДИСКОТЕКА. Както се пееше в една песен, която не смеят на въртят по ред причини: диско-азиско-криско маларИя. Песента е доста актуална, въпреки че е от 2015-а година. Все едно за днес е писана. Браво на Спенс.
0
 
 
Правилното облекло, правилните коли, правилната държава! Коментиращите да си спомнят коментарите довечера като са в някой от "баровете" слушайки същата музика и мятайки същите танци.
0
 
 
Тоя с червеното палто не е ли Фикито Стораро?
+4
 
 
Циганска работа. Ама така е. Такава държава сме вече. Те не плащат данъци, осигуровки, и всякакви други такси и комунални услуги, но са първи по изсмукване на помощи - социални, ТЕЛК и т.н. И разни измислени НПО-та като БХК им втълпиха, че те нямат задължения, а само права. Подкупните политици също. Тези неграмотници, но с шофьорски книжки, са най-лесно манипулируемият и подкупен електорат и затова и политиците ги пазят. Да не говорим за битовата престъпност, наркотици, проституция, джебчийство и т.н. са все от тях, но държавата си затваря очите. Проблема с тях ще става все по-голям и по-зле.
+3
 
 
Да ни е честита продължаващата циганизация на тази територия, придружена с всички "евро-атлантически ценности"...!
+2
 
 
там в песента по едно време се чува-бой,бой,бой-абе мислех си че малко ги бият тези миризливци,но се оказва.че май изобщо не ги бият-къде са ония нафукани футболни агитки да ги посъветват малко или само се бият помежду си-и родната полиция спиииии.....
+6
 
 
Всичко е порнография, ман*устите си правят какво искат, не зачитат закони, не биват глобявани и санкционирани, живота им е един кючек от безнаказаност. Докато Българите ще се унищожат от злоба, завист, омраза и не уважение... На никъде не вървим всеки казва че все по зле става но утайките в парламента са най малкия проблем за всеки който не е добре в тая държава. Първо трябва да се променим като хора, всеки сам ако не набляга да си подобри живота няма кой друг да му го подобри. После трябва да започне да има справедливост и адекватни закони за всички, не само за бедните и нямащи нищо но за всеки по-равно. Така написано и аз не си вярвам че може да се промени нещо но пък имам вярва защото живота си минава толкова бързо. Ако през тоя кратък живот се занимаваме само с тия простотии описани по-горе за какво сме живели?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: