Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Минчев: Гнездо от шифон задушава Хилда, пижама ли носи Бони, или само я пробва?
Автор: Екип Burgas24.bg 20:00 / 13.03.2021Коментари (0)1666
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Беатрис с уникална сватбена рокля

Уникална снимка на принцеса Беатрис, докато разглежда сватбената си рокля. Модното бижу бе изложено в замъка Уиндзор и е дело на дизайнера Норман Хартнел. Тя представлява събирателен образ на няколко елемента, присъствали в аристократичното облекло на дамите в кралския двор. Издължения силует, строгите черти на роклята, резките движения на бродерията и допълнителната украса, пълната липса на разточителство, са симпатични и напълно релевантни на личността на дъщерята на принц Андрю.

Интересен е и контрастът с роклята, в която е облечена Нейно Кралско Височество, докато съзерцава. Това е залп от цветя, потопени "във вазата" на плат цвят петролеум, откъдето те излъчват настроение и топлота. Пролетната феерия подхожда красиво на общия натюрел на любимата внучка на Кралица Елизабет, която сме виждали с десетки необичайни комбинации. Фамозни са били кадрите и с нейната сестра принцеса Юджиния, които са коментирани понякога ненужно остро от медиите на Острова.

Якето на Димчев е истинска модна баница !

След като изпълни песента Баница, част от гардероба на Иво Димчев наистина заприлича на такава. Не мога дори да нарека това разнопосочно, наполовина леопардово яке баница. То е нещо между тутманик и кремка, от което едва не тече сироп, мазнина или друг сладкарски пълнеж. Понеже знам, че Димчев има мащабно чувство за самоирония, приемам, че си прави гаргара с околните, но тук не е гаргара ами да не казвам, че направо  си мисля за гарга. Отдолу, в щампи на пламъци, глави на тигри и какво ли още не, се шири блузка, под която пък се мъдрят дънки, изпълнени със старомодност. Мустакът- разпознаваем атрибут от актьорите в немските и старовремски XXL филми, седи на горната устна сякаш следа от кисело мляко, но по-скоро като следа от сажди. В този кадър похвала заслужава бизнесдамата Мая Хътчинс, в нейната малка черна рокля. Тя спасява пейзажа докато стои изпъната като струна, с прическа и аксесоари, които обайват .

Пижама ли носи Бони или само я пробва?

Когато си облечен така и си приседнал на спалня, на човек не му хрумва друго освен да помисли, че си с пижама. Попфолк певицата Бони допълва тези съмнения с шарката на облеченото- резедаво-бели точки, същински застъпници за имиджа на една дамска нощница. Под долната част с милиционерска наблюдателност наднича парче дантела, което намеква за нежност и сексапил. Дантелата си играе на криеница с възглавниците, също черни, огромни и с приложения, чиито списък може да ни изненада.

Едно от тях може да бъде хвърляне през прозорец а другото- бой с тях. Процесната дреха, която все повече прилича на нощница, няма нищо общо с прическата, под която Бони гледа закачливо и добре гримирано- не като за сън а като за нощен бар. Ако това е новата мода на висшия ешалон в жанра, иска ми се да видя как ще я интерпретират момци като Борис Дали, Кондьо, Теофиков и прочие.  Не трябва ли, ако това е нощница, на главата на Бони да има малко боне, което да придържа косите и докато спи? Виж, ако прави частно участие за гаджето си по този начин, идеята може да послужи за пример. Хем готова за сън, хем за аплодисменти. Гиди Бонке ле, хитрушо такава.

Гала застинала в ламе …

Разбирам някой да се облече така ако е червило невисок клас или опаковка на вафла. Но момиче като Гала- не! Разбирам, че се налага тя да изпълнява стилистични разпореждания, но няма ли собственият и вкус власт да се противопостави… Докато този въпрос виси, нека попитам, защо цялото това ламе по обичаната водеща виси с пълна сила. Нещо като парашут опитал се да спусне Елтън Джон на собствения му рожден ден. Гала спектакълът в ламе продължава със замечтана поза, в която се чете един измъчен моден чар.

Прическата не съответства на облеченото така както изкуствените рози наоколо не придават достоверност на камината. Приемам водещата да се облече така на митинг за защита на светулките или за протекция на чучулигите, но ако липсва подобна хвърковата кауза, тоалета стои все по-нелеп върху звездната и фигура. Инак продължавам да се възхищавам на търпението и пълната липса на реакция, когато и се налага да се облича така.

Гнездо от шифон задушава Хилда

Някой е посегнал на Хилда в онзи нечестен смисъл, обличайки я в нещо, което според мен ама никак не и отива. Къде са черните къси рокли, онези крака… онези перли, онези предчувствия за парижки локал и коняк? Тук виждам зъзнещи от скука дизайнерски решения, които може би ще стоят добре на други рамене, но не и на тези. Погледнете еполетите, в които е съсредоточено цяло старовремско перде. За да се стигне дотук, или някой е имал перде на очите, или просто извънредни обстоятелства са предизвикали всичко това.

Дано не е падането на Тръмп, дано. Хилда е подложена на още дантела, шифон и конци, за да прозира на всичко отгоре сутиена и, с което смятам, всички сме на едно мнение. Висящият отвсякъде плат въздейства задушаващо около врата на певицата, образувайки нещо като локва от неопределена материя, в която могат да се отглеждат ларви на каквото се сетите. Какви ги плете Хилда с този канап в ръцете, наистина не мога да предположа. Само виждам косите, заслужаващи малко повече внимание или поне една широкопола шапка.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: