Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Момичето, набило учител: Вирих си краката на чина, не съм цвете за мирисане
Автор: Екип Burgas24.bg 08:38 / 10.06.2015Коментари (63)5485
©
Не съм била господина. Бутнах го, защото ме държеше силно за ръката. Така 14-годишната ученичка от Велико Търново обясни защо е ударила учителя си по български език и литература Валентин Деневски.

"Вярно, вирих си краката на чина и не бях цвете за мирисане", допълни "разкаялата" се побойничка.

Пред Нова телевизия учителите на момичето заявиха в един глас, че тя отдавна има проблеми с поведението и присъствието в час. 

"Погледнете в дневника! Само отсъствия! Сутрин, вместо да влезе в час, седи и пуши цигара и пие кафе", оплака се учителката по география.

Майката се застъпи сърцато за детето си и заяви, че преподавателят по литература провокирал дъщеря й, като й поставил двойка, без да я изпита. 

"Напротив. Следя участието на всеки в час. Както и поведението. Пиша комплексна оценка. Но нормално ли е тя да седи с краката на чина и да стреля по мен през тръбичка?", попита учителят. 

Той призна, че въпросният осми клас имал проблеми с поведението - в часовете учениците слушали музика, играели карти и непрекъснато си позволявали прекословия спрямо учителите.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Както се казва крушата не пада по-далече от дървото. въпросът е, че много круши изпадаха и положението е изпуснато от контрол :(
+1
 
 
е такива ще са ... няма кви да са с тая образователна система и с това в1зпитание няма вки да са . тая я гледах сутринта проста много .кат маика си
+1
 
 
Абе я се съвземете малко ужаси и тям подобни! Погледнете родителите всичко идва от там ако детето няма уважение към по-възрастните "СЪРЦАТИТЕ" родители не си вършат работата. е**не една вечер не те прави родител.....!
+4
 
 
Такъв е резултата като забраниха шамарите в училище. Това момиче не е яло бой и затова така си развява байрака. Отдавна учените са установили, че шамарите действат градивно и възпитателно, така че има начин.
+8
 
 
Днес те изключват от училище. Утре ще бръмчиш с батковци дето ще ти пълнят фурната с човечета. Другиден си вече дърта пръдла и си дебела като майка си, в най-добрия случай женена за някой тюфлек. По-други ден детето на даскала ще ти е шеф и ще ти припомни че това се случва на всички чалгари почти без изключения :)
+6
 
 
Не забравяйте.Децата винаги подражават на родителите си.Като имаш майка к...а и баща пияница-неудачник,какво очаквате да е детето.Тази след 2-3 години,ще се омъжи за някой селяндур,копие на баща и.Той ще и направи 2-3 деца,ще я използва за боксова круша в промеждутаците,за да си изкарва яда,че за нищо не става.Накрая тя ще го напусне и ще стане поредната самотна майка,продавачка в магазин,затънала в кредити,защото в последните дни на всеки месец няма да има какво да яде заедно с децата си.
+1
 
 
ужас какви ли работи още ще се случат в България!!!
+2
 
 
Вие гледахте ли предаването? Останах изумен от наглостта на това просто девойче. Познавам този тип деца. Страшното е, че тя вече е изтървана, няма оправия. Поредният пример. Ако стане касиерка, това ще е върхът в кариерата й. Децата нямат уважение вече към нищо и никого. И това е вина само на родителите. Майката просто ме изкърти с простотията си. Така е, мандръсат се на поразия, правят деца, и стига толкоз.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Интеграцията на Западните Балкани в ЕС
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: