Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Привърженици на "Възраждане" отново опитаха да саботират прожекция на филм
Автор: Екип Burgas24.bg 09:14 / 15.06.2023Коментари (28)638
© Facebook
Привърженици на "Възраждане" от Пловдив опитаха да спрат прожекцията на филма "Близо" в Lucky Дом на киното, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Тя се е състояла вчера вечерта от 21:00.

Шумните симпатизанти са били около 10-на брой, по-малко и от зрителите, които са решили да гледат филма. Хората на Костадин Костадинов в крайна сметка не са блокирали излъчването на лентата, вдигнали са малко шум и са си заминали.

Припомняме, че на 10 юни протест на същата партия, подкрепен от ВМРО И други :националист:и попречи на провеждането на прожекцията на филма в софийското кино "Одеон“. Тълпата демонстранти изпълни както фоайето на киното, така и пространството пред него, снимайки с телефони отблизо лицата на посетители на прожекцията, крещейки им "педофили“ и скандирайки "Не искам в моя град да има гей парад“.

Историята във филма "Близо" проследява живота на 13-годишните момчета Лео и Реми.

През лятото са неразделни, но началото на учебната година идва с нови проблеми, които поставят на изпитание тяхната интимна и привидно неразрушима връзка. Близо“ е филм за приятелството и отговорността. "Близо" печели Голямата награда на журито на фестивала в Кан. Номиниран е още за "Оскар" и "Златен глобус".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Членовете на Израждане се мислят за големи патриоти, но всъщност са най-обикновени кремълски боклуци.
-5
 
 
ВЪЗРАЖДАНЕ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПОСОЛСТВАТА...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Късомеките китки от израждане са такива комплексари, че единствено с агресия и маскилизъм се опитват да запълнят празните си душици. Нито са гледали филма, нито имат представа за какво иде реч, ама "дочули" нещо за гейове, което няма нищо общо с истината. Така се раждат неофашизма - от нискочели типове, лесно управляеми и манипулируеми, готови да използват мускули , за да покажат (най вече на себе си) че уж важат нещо и че не са маргинали на обществото. Такива и путинска диктаура ще ни докарат и лагерите на смъртта ще отворят и границите ще затворят, а ние ще се чудим отде ни е дошло... докато шътат наоколо в черни дрехи, мрачни физиономии, остригани (ментално) и ненаказуеми.
+2
 
 
Кой нормален се занимава с пе,да*ли,? Мен защо не ме интересува, кога и къде ще се събират педа%ли? Пълен цирк на онзи мишок!
+3
 
 
Най-интересното е че това се случва щото изкарват по 20-30-50лв. Възраждане не дочакаха нови избори и са последната дупка на кавала. Дори някога да има нови избори с тези си действия и простотия ще гласуват за тях единствено хората с 2 мозъчни клетки, русофилите и тия дето по-протестите са изкарали по 50 лева. Като искате да живеете в демокрация и да сте свободни не сте Вие хората да казвате кой какво може да гледа, кой какъв да бъде и кой какво да прави. Пълни мизерници и егоисти това са тия там!
-1
 
 
Какъв фашизъм възраждат? По-добре ли ще се чувстваш сина ти да ти доведе зет? Или дъщеря ти - снаха? Такива филми са абсолютен съботаж на обществото.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Лято 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: