Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Симеонов: Позорно е в НС да няма патриоти
Автор: Екип Burgas24.bg 21:28 / 12.05.2021Коментари (5)919
©
Председателят на НФСБ Валери Симеонов гостува в студиото на "Още от деня" по БНТ с подробности за това с кого партията му води преговори за съвместно явяване на вота на 11 юли.

"Ние поканихме всички партии, които са от патриотичното пространство, да загърбят миналото и да седнем на една маса, за да можем да обединим патриотичния вот, защото е позорно в българското Народно събрание да няма патриоти", обясни Валери Симеонов.

"Водени са поотделно разговори с всеки един от евентуалните партньори на НФСБ, в т.ч. "Воля" и "Възраждане". Засега имаме медиен отказ за обединение от "Възраждане". Там шансът вече е минимален", каза Симеонов.

"Патриотичното пространство в България наброява между 350 и 600 хил. души. Говоря само за резултати от избори, на които са се явявали патриотични партии.

Ние имаме задължение към нашите избиратели. Длъжни сме да положим усилия патриотичната общност на България да бъде представена в парламента", обясни още лидерът на НФСБ.

"Доказали сме, че можем да загърбим своето лично его и се явихме на изборите 2017 г. Спечелихме над 9%, влязохме в парламента с група от 27 народни представители и изтласкахме ДПС от ролята на балансьор", каза още Симеонов.

"Сега с Атака няма как да бъдем, защото тя пропиля своя шанс да се реализира в Народното събрание", допълни Симеонов.

"По време на изборите обикаляхме страната, срещнахме се с нашите избиратели.

Във всички разговори - не само с наша членска маса, но и с патриотично настроени хора, въпросът беше: "Защо не се явихте заедно и защо не се обедините на следващите избори?".

"Всяка партия в навечерието на изборите има право да направи своя избор. Колегите от ВМРО решиха да се явят сами. Това развали една действаща коалиция. Мисля, че вече грешката е осъзната, защото водим разговори и с тях", подчерта Валери Симеонов.

"А с кого ще се коалираме и каква форма на коалиция ще се създаде впоследствие можем само да предполагаме. Определено коалицията с ГЕРБ не е много възможна, нито би била успешна. Тенденциите са ГЕРБ да намалява своята подкрепа", каза Симеонов.

Според Симеонов най-големите губещи от изборите на 4 април са БСП.

Той смята, че следващото управление ще бъде формирано на база широка коалиция, в която ще трябва да влязат повече от три партии.

Участието в управлението във всички случаи носи негативи. Резултатът от изборите беше предопределен от една страна от политическото отношение към ГЕРБ, а от друга – от отношението към личността на Бойко Борисов.

Две от партиите в 45-ото Народно събрание – "Изправи се. Мутри вън!" и "Има такъв народ", влязоха на база негативизъм и атаки срещу личността на Борисов. И две политически партии – БСП и Демократична България, влязоха на база реторика срещу партия ГЕРБ.

Ние реализирахме по-голямата част от нашите програмни задачи, които поставихме – оградата, пенсиите, борбата с хазарта, подкрепа на дребния бизнес, мерките за спасяване на туристическия бизнес, каза още Валери Симеонов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кой ти каза, че няма патриоти в НС? Вие сте идиоти бе, не патриоти.
-1
 
 
Искаш да кажеш кретени.Вие сте срам за нацията.
0
 
 
Позорно е да има мърши като вас и онези дето ги крепихте 4г.
0
 
 
Много по-позорно е да имаме баш такива" патриоти"- шкембе тескере войвода с торбичката Била, Глафчу селското ЗСПЧ, идиота Долев, Болен Сидеров, полуидиота Павел Шопов...и това е "елита" на патриотите...По-надолу -представям си каква шайка са...
0
 
 
Позорно ще е да влезнете пак в парламента!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: