Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Жена кипна на каса в "Кауфланд" заради клиента пред нея: Ганьо! Добре че са ми здрави нервите!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:12 / 03.06.2023Коментари (67)88109
©
Потребител на Фейсбук от Пловдив зададе въпроса "Може ли да ми кажете магазин в "Тракия", който приема стотинки?". Постът му породи сериозна дискусия, като особено интересен е разказът на клиентка на "Кауфланд", която сподели собственото си преживяване във веригата:

"Гледам, че препоръчват касите на самообслужване в "Кауфланд". Айде този номер да минава в някакви "мъртви часове", защото един Ганьо, решил да си оползотвори жълтиците от кристалната вазичка у тях, избра най-натоварения час с опашки пред всички каси, за да плати сметка от 40 лева, пускайки монети по 1 и 2 стотинки и гледайки как броячът намалява също толкова бавно.

Попитах го нали е наясно, че тези машини не са бездънна яма и нямат директен тунел към БНБ, а имат капацитет за всеки номинал, и е съвсем възможно на мен, като следващ клиент, да не ми ги приеме. Ганьо ме погледна с празен поглед, сякаш току-що му бях известила, че Земята е плоска.

Отново го попитах наистина ли смята да плаща остатъка със същата скорост на тази каса, чиято идея е да бъде бърза такава, а не чейндж бюро.

"ДъА...!", беше отговорът.

"Поздравих го" елегантно и се наредих на стандартна каса. Тръгвайки си, видях, че Ганьо още депозира... Така че... леко с хитростта, че аз съм добре с нервите, но някои не са".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.06.2023 г.
0
 
 
Щом Ганьо продължавал спокойно да пуска стотинките,значи здрави нерви има не само жената-автор...
0
 
 
Значи тях като ги крадат викат полицията ,а те като крадат от нас всеки път при всяка продажба ние трябва да викаме КЗП Сумите ,които крадат с фалшиви промоции "сгрешени"етикети и всевъзможни други измами са на стойност хиляди левове на ден.Всичко това е преднамерено и съзнанелно организирано ,а не грешки.До сега прокуратурата трябваше хиляди пъти да се е сезирала ,а полицията трябваше да е провела активно мероприятие за разкриване на цялата схема,организаторите и и извършителите.Специалто в ЛИДЪЛ-РАВДА-не се пропуска клиент,в това число се връщат и по малки суми за ресто от необходимото.Там е направо касапница и играе целия персонал организилано.
Aнонимен
на 05.06.2023 г.
+1
 
 
Ганка тръгнала да обижда другите хора. С.е.л.я.н.д.у.р.к.а!
Aнонимен
на 05.06.2023 г.
-1
 
 
Има си места където се обменят стотинките.Права сие жената поне сее стърпяла .Друг на нейно място на дали щеше да го изтърпи.
Aнонимен
на 05.06.2023 г.
+1
 
 
Да е'а и жената ти мръсна, гадна, долна, злобна, заядлива да е'а, да та е'ът ганьовците да та е'ът!!!!!
Aнонимен
на 05.06.2023 г.
+2
 
 
Човека ще плаща с каквото има. Може да има само такива монети. Щом ги има в обръщение, значи може да плати с тях. На мен на места не ми приемат жълти стотинки, което не е редно и говоря за 30 стотинки примерно! Толкова тъп пост, жената се къде да си изкара здравите нерви, хахах!
Aнонимен
на 05.06.2023 г.
-1
 
 
Ади бе, пари били, вас що не ви плащат заплатите с 1, 2 ст. Че много знайте Ганьовци да лаете срещу истината! Все много знае бай Ганьо Българина
Aнонимен
на 04.06.2023 г.
-1
 
 
Що скачате срещу женицата всички - и аз такива не бих ги толерирал! Скучно му е у дома и решил да се прави на важен пред всички. Тези 40лв. по 1ст. да ми обяснят "умньовците" как се събират и защо този дебил не ги е ползвал досега? Последни пари - айде бегай! Винаги преди плащане на касата си знам ориентировъчно сумата, както и съм си приготвил банкноти и дребни - неуважение е да се бавят следващите клиенти. А като се паднат едни бутнежи: първо да си прибере покупките в торбичката, после да търси пари, пък после да извади от ...си точните монетки, пък и да се заприказва с касиера. Чиста проба "селяниния", не обиждам селяните - значенията са различни!!!
Aнонимен
на 04.06.2023 г.
+2
 
 
Шматко прочети кой е Николай Коперник и ще разбереш, че земята се върти около слънцето не около теб! Човека има право и ще плаща с каквото има и с каквото иска, той е клиент точно като теб и коя си ти да му правиш забележка колко бързо ще плати! Изчакал е рада си като теб и ти ще чакаш твоя! Като не ти се чака отивай в друг магазин и се оплачи на Арменския поп!
Aнонимен
на 04.06.2023 г.
+2
 
 
Да чака на опашка няма време, а да пише простотии- има!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: