Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Жив да го ожалиш! Тошо Куката моли за свобода, бил безработен
Автор: Екип Burgas24.bg 15:08 / 02.06.2023Коментари (6)1666
© Фейсбук
Тодор Чалъков (Тошо Куката) иска да излезе от ареста, предава репортер на Plovdiv24.bg. Районен съд Пловдив след малко ще реши дали да удовлетвори това искане.

"Съгласен съм с всичко, което казаха моят адвокат и прокурорът. Моля за по-лека мярка - или парична гаранция, или подписка. Каквото вие прецените, но моля да се съобразите с факта, че съм безработен", заяви в съдебната зала Чалъков.

Прокурорът от своя страна обясни, че остават 5 дни до изтичането на крайния срок, след който Куката трябва да бъде освободен при положение, че не му е повдигнато официално обвинение.

Припомняме, че полицията в Пловдив задържа Чеченеца, Куката и Емили Тротинетката в началото на април. Причината - видеоклип, на който се вижда как водят младеж на каишка като куче. За момчето се твърди, че е със специални образователни потребности.




Още по темата: общо новини по темата: 76
29.11.2023 »
17.10.2023 »
22.07.2023 »
20.07.2023 »
20.07.2023 »
19.07.2023 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добродушно, но много комплексирано и простовато момче, дано си научи уроците и да се оправи за в бъдеще.
0
 
 
жива да не бях-търка наровете 2 месеца без официално обвинение-някой нещо май се е объркал ама здравата.24 часа е без обвинение.След това е СЪС.Ама кой дати знае тези юридически неща.Питайте бе хора питайте.
0
 
 
тогава как е закупил автомобила, който шофира и с какви средства черпи непълнолетните момиченца?...
+1
 
 
Възползването от лице със специални нужди за лично облагодетелстване е грубо и осъдително деяние, което заслужава правни последици, включително лишаване от свобода. Извършителят трябва да понесе правна отговорност. Експлоатирането на лица със специални нужди за лична изгода демонстрира дълбока липса на съпричастност и незачитане на тяхното благополучие. Хората със специални нужди често са изправени пред уникални предизвикателства и могат да бъдат по-уязвими на манипулация и злоупотреба. Възползването от тяхната уязвимост е акт на експлоатация, който залага на тяхното доверие, ограничено разбиране и потенциални трудности при отстояването на правата им.Експлоатирайки лица със специални нужди, извършителят нарушава тяхната автономия и съгласие. Всеки човек, независимо от способностите си, има право да взема самостоятелни решения и да дава информирано съгласие. Принуждаването или манипулирането на някого със специални нужди към действия, които служат само на експлоататора, му отказва това основно право, подкопавайки неговата автономия и свобода на избор.Освен това емоционалната и психологическата вреда, нанесена на лица със специални нужди чрез експлоатация, е значителна. Това може да доведе до дълбоки щети, включително ниско самочувствие, недоверие и намалена самооценка. Експлоатацията може също да причини трайна емоционална травма и безпокойство, подкопавайки цялостното им благосъстояние.Експлоатацията на уязвими групи от населението, включително тези със специални нужди, е обществен проблем. Обществото носи отговорност да защитава своите най-уязвими членове от вреда и злоупотреба. Позволяването на хора, които експлоатират хора със специални нужди, да останат ненаказани, подкопава доверието и безопасността на цялата общност. Правните последици, като лишаване от свобода, действат като възпиращ фактор и изпращат ясно послание, че подобно поведение няма да бъде толерирано.Налагането на правна отговорност на извършителя е от съществено значение за спазването на принципите на справедливост и справедливост. Експлоатацията на хора със специални нужди е не само етично, но и правно нарушение. Законите съществуват, за да защитават правата и благосъстоянието на всички индивиди и когато някой наруши тези закони, те подкопават основите на справедливото общество. Подвеждането под отговорност на извършителя чрез лишаване от свобода гарантира, че справедливостта ще бъде раздадена и засилва значението на защитата на уязвимите членове на обществото.
0
 
 
алооо безработния-нали показваше 500к евро в кутия за обувки-лесно е да се снимаш с чужди скъпи коли и парадираш ама май посерался немножко
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: