Роби Уилямс идва с най-големите си хитове на SPIRIT of Burgas 2015

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:46 / 18.03.2015
1188
Новото издание на SPIRIT of Burgas се очертава да е най-голямото музикално събитие за годината в България. Хедлайнер на фестивала ще бъде една от най-големите световни звезди за всички времена - Роби Уилямс, който идва на българска земя, за да направи фестивалното ни преживяване неприлично добро!

Изгрял като един от състава на Take That, Роби Уилямс добива истинска популярност в средата на 90-те, когато започва самостоятелната си кариера. С главозамайващите си 11 солови албума и продадени над 70 милиона копия, Роби е най-успешният британски изпълнител в света. След като за ден продава 1,6 милиона билета за концертите си от турнето "Intensive Care", Роби Уилямс е вписан и в Книгата на рекордите на Гинес.

Новото му турне "Let Me Entertain You" стартира след по-малко от 2 седмици и ще включва само 25 спирки в целия свят, една от които ще бъде и SPIRIT of Burgas на 7 август. Шоуто се очаква да бъде незабравимо пътешествие през дискографията на лошото момче на британската сцена, чийто репертоар включва само хитове: "Angels", "Feel", "She is the One", "Freedom", "Eternity", "Me and My Monkey", "Rude box", "Let Me Entertain You", "Rock DJ" и много други.

Освен незабравимото изживяване, наречено SPIRIT of Burgas, първите 5000 закупили билет ще получат и допълнителен подарък - участие в томбола за ексклузивна среща с всички групи в бекстейджа на фестивала и кратка обиколка на фестивалното градче на артистите.

Продажбата на билети стартира от сряда, 18 март, точно в 10:00 часа на цена от 150 лв. и ще важат не само за шоуто на Роби Уилямс, но и за пълните два дни на фестивала - 7 и 8 август. Цената от 150 лева е крайна и включва всички държавни такси, данъци, лицензи и авторски възнаграждения.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com и на Eventim.bg.

Очаквайте подробности за останалите изпълнители на SPIRIT of Burgas скоро, а дотогава...LET HIM ENTERTAIN YOU!


Виж коментарите (0)

Още по темата (59):
21.12.2016 Ще го бъде ли Spirit of Burgas? Ето какво каза кметът Николов
12.02.2016 Промоутър с интерес към Spirit of Burgas, ще надграждат предишните издания
11.02.2016 Spirit of Burgas в помощ на местната икономика, мечтае и за нови музикални звезди
21.01.2016 Провеждането на Spirit of Burgas това лято е под въпрос
12.11.2015 Бургаски фирми: Преместете Spirit of Burgas от отпускарския месец
10.08.2015 Градът е почистен след Спирита, демонтират главната сцена
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).