Зодиите и различните възможности за всяка една от тях

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:04 / 06.04.2024
1441
Най-трудно ще ви бъде в началото на новата седмица, когато ще имаме слънчево затъмнение в близост до вашето рождено Слънце. До края на април опитайте да се разделите с всичко вредно и разболяващо в живота ви. Ще дойдат и придобивки след добре свършената работа, вероятно и повишение и преназначение, но всичко това след май месец. Новите инициативи няма да издържат проверката на времето.

Родените днес на точния съвпад на Луна, Марс и Сатурн в Риби притежават агресивна емоционалност, ще се държат предизвикателно и ще се "тръшкат", докато не постигнат своето. Родените около изгрева ще имат дарби и таланти, от които ще се заинтересуват и военните. Родените два часа преди изгрева ще живеят далеч от родния дом и ще срещат много опасности в страни с революционна ситуация. За тези деца ще казват "тихите води са най-опасни". Неблагоприятно за раждане от втория час след залеза до 01 ч.

Овен 21 март – 20 април

Днес надигат глава хората с комплекси и тези, които дълго са били потискани и пренебрегвани. Не се спирайте пред нищо, днес може да получите желаното и мечтаното с подкрепата на близки, роднини и приятели. Може да се справите с всяко затруднение и ограничение. Ще намерите верния подход във всяка ситуация, ще се наложите в отношения и спорове и ще постигнете целта си. Очертава се емоционален уикенд с любовни предизвикателства. 8-и може да бъде един от най-тежките ви дни в годината поради новолунието с пълно слънчево затъмнение в Овен, което ще се наблюдава в САЩ и ще трае 3-4 мин. По линията на сянката може да се очакват кризисни положения до десетина дни. 9-и е интуитивен. На 10-и защитете периметъра си. 11-12-и носят пари и придобивки.

Телец 21 април – 20 май

Ден на пробив, някъде ще стане от раз, а другаде ще има тежки битки и противопоставяне, но в крайна сметка ще удържите победа и ще привлечете съюзници за бъдещата си работа и дейност. Ден на реката от възможности, опитайте да реализирате всяко предложение, възползвайте се от всеки удобен вариант. Конкуренцията работи на пълен капацитет, а това стяга и вашите редици. На 6-7-и постигате максималното, радвате се на разбиране и любов, но налагате и авторитарното си мнение. На 8-и ще се наблюдава пълно слънчево затъмнение над САЩ, което ще бъде и най-тежкият момент в сатурновата ви дупка. Проблемите ви се развихрят, патите си от главата. За 9-и насрочете преговори. 10-11-и носят придобивки, повишение и пари, връщат ви дълг. 12-и предлага нови съюзи.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените около 1-5 юни с в рискова позиция, Луна, Сатурн и Марс ви облъчват в квадратура. Контролирайте емоциите, бъдете пределно дипломатични и тактични, не си позволявайте да прекратите отношения, особено с близки и приятели. По-добре не обсъждайте болни теми, не се дръжте ултимативно и не поставяйте условия. Сега е време за обединение, а не за раздори. Очертава се тежък уикенд. Луната и планетите в Риби са в тежък аспект към родените под Близнаци. Внимавайте в чувствата, не споделяйте проектите си. Слънчевото затъмнение на 8-и ще донесе беди и конфликти в местата, където ще мине сянката му. На 9-и подновете фирмени преговори. 10-и изисква активни и амбициозни действия. На 11-и водете двустранни преговори, 12-и е силен и успешен.

Рак 22 юни 21 юли

Днес съдбата дава силни оръжия в ръцете на родените около 1-5 юли. Налагате мнението си в средата, в която работите и се изявявате. Днес вие сте капитанът в делови план, но в любовен късметът ви изневерява. Залисани в странични ангажименти и амбиции, може да пропуснете нещо важно, което сте обещали на партньора. Не може да огреете навсякъде, ще се разбере какви са приоритетите ви. 6-7-и са силните ви дни, използвайте лостовете на принудата и убеждението, съберете доверени хора, близки и приятели за битките, които предстоят. Слънчевото затъмнение на 8-и ще се отрази негативно повече на родените около 1-10 юли. В живота ви се появява опасен дразнител. На 9-и проблемите са за родените в третата декада. 10-и изисква активност. На 11-12-и правите важен ход.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес може да привлечете съдействие от свои и чужди и да постигнете желаните резултати. Влезте в ролята на организатор и вдъхновител на полезни за всички проекти. Добре е да се работи в екип, да се събират последователи, роднини и приятели и да се задвижват стопирани в миналото начинания. Ден за пътуване, посадете цвете или полезно растение. И мислите ни идват с полезни съвети. На 6-7-и обединявате усилия и интереси и постигате желаните резултати. На 8-и в по-добра позиция са родените в първата декада. Предстои слънчево затъмнение, което е знак за последващи проблеми в страните, през които мине сянката. На 9-и усещате накъде ще задуха вятърът на промените и правите изпреварващ ход. 10-11-и са рискови и неблагоприятни, но на 12-и успехът ще ви следва.

Дева 23 август – 22 септември

Днес проблемите ще са повече за родените около 1-6 септември. Старайте се да овладявате гнева и да не влизате в разправии и конфликти. Труден момент за водене на преговори. Приемете протегната ръка независимо какви компромиси ще се наложи да направите. Нужни са ви съюзници. Сами няма да може да се справите с някои задачи. Търсете подходящите партньори и сътрудници. На 6-7-и Луна, Марс и Сатурн ви гледат в опозиция. Налагат ви забрани, срещате прегради по пътя си. Новолунието на 8-и е придружено и със слънчево затъмнение. Предстоят рокади за хора на властови позиции. На 9-и слушайте интуицията. 10-11-и ви дават предимства и шансове, които не бива да се пропускат. Печелите конкурси, подписвате важни договори. 12-и отново ви вкарва в игра без правила.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на реката, която винаги ще намери пътя към морето на големите си надежди. Така и вие днес ще лавирате между свои и чужди, между възможното и невъзможното, но в крайна сметка ще постигнете целите си. Всякакви компромиси са възможни, стига да ви водят към финала на важни за вас инициативи. В обедните часове натискът е най-голям, освобождават се творчески потенциали. И независимо какви трудности изпитвате на 6-7-и се постарайте да постигнете целите си, да привлечете нужните ви хора и да изгладите различията. 8-9-и ще са рискови и проблемни за родените около 5-15 октомври. Слънчевото затъмнение ще затъмни личната ви изява. На 10-11-и чакайте придобивки, бъдете активни и търсещи. На 12-и подновете връзки, преподпишете договори.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Силен и успешен ден, в който държите тоягата на принудата и диктувате правилата на играта. Луна, Марс и Сатурн са в перфектен аспект към Слънцето на родените около 1-5 ноември. Каквато и преграда да срещнете, ще я преодолеете без проблем с активност и разпоредителни действия. Не се отказвайте от намеренията си, независимо кой и как ви пречи, провокира или игнорира. 6-7-и са успешни, пробивни и благоприятни за всяко начинание дни. Слънчевото затъмнение на 8-и ще промени доста съдби, не взимайте прибързани решения. На 9-и слушайте интуицията, подновете дейности и връзки. На 10-и очаквайте атаки по всички флангове на личната ви амбиция. На 11-и водете само двустранни разговори. 12-и е ден за преговори, организирайте съвместни инициативи.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес ще срещате агресивна и подмолна опозиция. Конкуренцията се обединява и се опитва да ви извади от играта. И у дома няма да получите разбиране и съдействие, а някои отношения са пред скъсване. Замълчете, не предизвиквайте спорове и не участвайте в чуждите игри. В момента е важно да запазите неутралитет, за да може в следващите дни да направите верния избор на посока и цел. 6-7-и са тежки и рискови дни. Луна, Марс и Сатурн са в конфликт със Слънцето на родените около 1-10-и декември. На 8-и нищо важно да не се започва. Предстои слънчево затъмнение, което е знак за генерални промени в световен план. На 9-и се съобразете с вътрешното си усещане. На 10-и хватката се затяга, предстоят законови промени. На 11-и чакайте придобивки, а на 12-и силна опозиция.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес може да постигнете целите си въпреки съпротивата отстрани и пречките по пътя. Лесно ще убедите някой да ви съдейства, овладявате и намесата на конкуренцията. Искайте повече и ще ви се даде достатъчно. Някъде може да се поставят ултиматуми и да се действа силово, ако срещнете съпротива или неразбиране за нуждите на момента. Ден за среща със съмишленици и симпатизанти. 6-7-и са за вас активни и творчески дни. Действайте изпреварващо и поставете условията си. На 8-9-и енергията ви е на кота нула, нищо съществено да не се предприема, прочистете се от отровите. На 10-11-и получавате дължимото, идват придобивки. 11-и е ден за солови акции, стойте далеч от съвместните прояви. 12-и ви отдалечава от нещо на пръв поглед важно, за да ви свърже с нужното.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Денят е белязан с много амбиция, устрем и натиск. Намирате подходящите хора, с които заедно да стигнете до желаната цел. Символ е реката, която набира сили от много извори и потоци и пълноводна стига до морето. Сега е моментът да съберете и организирате екип за работата, която ви предстои. Доверете се на интуицията, не отхвърляйте тези, които почукат на вратата ви. На 6-7-и завладявате нови позиции и спечелвате нови сърца за личната си кауза. 8-и е тежък, рисков и неблагоприятен за каквато и да било инициатива. На 9-и подновете стара дейност или връзка. На 10-11-и ще работите за чужди интереси, намалете темпото. 12-и е успешен и печеливш, срещате подходящите хора, обединявате сили и интереси и може да работите, печелите и живеете съвместно.

Риби 19 февруари – 20 март

Денят е зареден с агресия и конфликтност. Действа се силово, някой ви притиска, но и вие не успявате да сдържите амбицията, пробивате си път независимо всичко и всички. Каквато и преграда да се появи, няма да се спрете и изтърпите, ще я подкопаете или заобиколите и пак ще се устремите към важната за вас цел. За родените около изгрева предстоят тежки раздели с близки и партньори. На 6-и Луната е в Риби в опасна връзка с Марс и Сатурн. На 7-и ще ви действа вдъхновеният съвпад на Луна, Нептун и Венера, чакайте посещение на личната си муза, а и любовта няма да ви остави самотни. 8-и е рисков, ограничете контактите. На 9-и подновете фирмена дейност и делова връзка. 10-11-и носят печалби, ако се използват нови техники и нововъведения. 12-и идва с раздори и раздели, предава "Телеграф".

Виж коментарите (0)

Още по темата (582):
15.05.2024 Меркурий навлиза в Телец днес, ето за какво да внимаваме
14.05.2024 Страхотен ден за някои зодии днес
12.05.2024 Чудесни новини за някои зодии днес
09.05.2024 Три зодии ще се поизмъчат този месец
04.05.2024 Празник е, но тези две зодии трябва да бъдат особено предпазливи
02.05.2024 Изключителен ден очаква някои от зодиите на Разпети петък
Още новини от Любопитни новини:
Ексцентричният Чоткин грабна голямата награда от 100 000 лева в H...
Гаф на bTV издаде финала на "Ергенът"
Поредната магнитна буря удари Земята
1500 лева стартов бонус от BETHUB.bg
Бунтарят срещу традициите: Историята на постмодерния танц
Рибар улови истински звяр


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).