Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
 обрата се би здраво с ƒжошуа, но издържа само до 9-и€ рунд
јвтор: —тойчо √енов 02:09 / 13.12.2020 оментари (157)988
Ќай-добри€т български боксьор  убрат ѕулев пропусна и втори€ си шанс да стане световен шампион за професионалисти в тежка категори€.  обрата загуби срещу притежаващи€ коланите във версиите IBF, WBO и IBO јнтъни ƒжошуа след нокаут в 9-и€ рунд.

≈пични€т сблъсък се състо€ в†"”ембли јрена" в Ћондон пред около 1000 зрители.

ѕърви€т критичен момент за наши€ боксьор дойде в 3-и€ рунд. ƒжошуа направи н€колко крошета, които разклатиха  обрата и той на два пъти изпадна в нокдаун.

¬ пети€ рунд  убрат ѕулев отимаше добри попадени€ с л€в прав,
а в един от клинчовете отново нацели главата на съперника си.†

¬ 9-и€ рунд британецът нанесе четири ъпъркъта в главата на  обрата и въпреки че той остана прав, вече беше €сно, че едва ли ще издържи още дълго. —лед нов ъперкът ѕулев падна на ринга и съди€та започна да брои, но наши€т боксьор се изправи бързо. ѕоследва мощен десен прав на јнтъни ƒжошуа, който просна на зем€та съперника си и реферът прекрати мача.

“ова бе втора загуба на професионални€ ринг за  убрат ѕулев (първата бе от  личко). «а ƒжошуа пък успехът бе под є24 в кариерата му.
ќще по темата: общо новини по темата: 176
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
» кое му е достойното, че изб€га , че се хили като малоумен, или че беше по- зле и от боксов чувал?»ли ¬ие сте гледали друг мач?ƒобре, че заради реклами и приходи са накарали ƒжошуа да не го просне оке в началото и добре, че той е професионалист и си изконтролира емоциите!
0
 
 
¬ие май сте гледа ли друг мач кое му е здравото освен смеха че за 9 рунда едва веднъж го удари
0
 
 
јбе време ≈ тоз  убрат ѕулев боксьор да стане ,ѕќЋ»“»  от една парти€ близка до мисленето му и възгледите. “ам има бъдеще и парички.
0
 
 
»злизаш да се боксираш с ƒжошуа, разбираш ли, јнтъни ƒжошуа?! Ќо ти липсва спортен респект. Ћипсва ти култура. Ѕи€т те, а ти се смееш, смееш се нагло, безпардонно. Ќекултурен си.  личко те победи, а ти стоеше на един крак - изплезен. ƒжошуа те биеше, а ти се хилеше. ѕровокираше го. ѕобеди те, а ти повтар€ше: ѕомни ме! For what??? Ќакратко, ти си достоен представител на едно ц€ло поколение невъзпитани българи и само на т€х. ј на тези, които подкреп€т спортист на етническа основа, нека кажа следното: —порта н€ма цв€т, н€ма наци€. —порта е дисциплина, нещо което ѕулев н€ма. “оићЖ загуби, загуби хилеићЖки се нагло срещу боксьор, коићЖто имаше дисциплина. ј сега малко към патриотите: “ова ли е Ѕългари€? “ози ли представи Ѕългари€?  ак € представи? — възпитание или просто е достатъчно фамилното му име да завършва с "ов", за да викаме: ƒаваићЖ,  обра!  акво да даде? ѕример за подражание? “ази страна е имала спортисти (н€кои от т€х живи), накарали тази страна да се гордее, които се срамуват от възпитанието на ѕулев. » те са губели мачове и състезани€, но са били отговорни и адекватни. ƒевети рунд можеше да се окаже спокоићЖно първи, ако победител€ не внимаваше за себе, за да не сбърка за следващи€ мач, в коићЖто ще се бие срещу циганин - циганин, коићЖто е класи по-възпитан от ѕулев. “ова е единствената причина, кобрата да изпълзи до девети рунд. ўе го запомним с това, че умело натискаше патриотичните струни на уморени хора, толкова уморени, за да не вид€т големи€ срам. «апочваш мача с песента: "ѕритури се планината", а културата ти е "притури на наглостта". √убещи€ стиска ръката на победител€. ѕоздрав€ва го за победата. Ѕлагодари за играта и възможността, ко€то е имал. √убещи€ не се репчи като петел след тотално и смазващо поражение. “акъв спортист би представил Ѕългари€, не ѕулев. ≈дно е да загубиш боксов мач - нищо, това е спорт. Ќо когато загубиш ума си, тогава е срам. » последно, тоићЖ не представл€ва Ѕългари€, тоићЖ представл€ва върхушката в тази страна. ѕредставл€ва угоени€т и дебеловрат депутат. ѕредставл€ва поколението сикачии, защото има същото държание, същите приоми и същата наглост. “ази страна се е представл€вала от —ерафим “одоров, —танка «латева, —тефка  остадинова, »ћЖордан »ћЖовчев, »вет Ћалова. ’ора, които представл€ваха класа, възпитание, народ. Ќе ги обиждаићЖте с ѕулев. “олкова порочна патриотичност служи на баићЖ √аньо, без значение дали ще се излага като Ѕорисов в Ѕрюксел или като ѕулев на ринга - √аньо е √аньо, верен на себе си. „естита победа на англичанина, тоићЖ победи срама на една уморена страна. —помогна да се повали една малка част от мутренската мускулна маса, ко€то се наложи над обикновени€ българин. Ќе даваићЖ  обра, не даваићЖ... Ќе продължаваме напред, отиваме назад...
0
 
 
—лед снощни€т боксов мач мога да кажа само едно, Ѕългари€ е велика стана !!! «а съжаление с преобладаващо жалко население рЯСНрЯЩПрЯСПрЯТ™рЯЗІрЯЗђ
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.јктуални „етени “еми
ћачът Ћевски - ’амрун н€ма да се преиграва
√ришо отпадна още на старта в —инсинати
‘еновете на Ќефтохимик: Ќ€ма да допуснем любими€т ни клуб да изчезне от футболната карта†
 ристи€н ¬асилев с медал от ≈ѕ по гребане
ќфициално: Ћевски поиска преиграване на реванша с малтийски€ ’амрун —партанс

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg

«а реклама:
“арифи (виж)
тел.: 0887 45 24 24
office@mg24.bg

≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2022 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: