Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
 обрата ще се бие за световна титла в „икаго, вижте срещу кого
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 09:42 / 03.11.2017 оментари (14)1727
© Facebook
 убрат ѕулев ще се бие с ‘рес ќкуендо за титлата на —ветовната боксова асоциаци€ в тежка категори€ в 17-хил€дната зала "ќл —тейт јрина".

“ова разкри американски€т промоутър Ѕоби ‘итц, който се е заел с организаци€та на сблъсъка. ¬ момента се вод€т финални преговори за този мач.

"Ќашата цел е двубо€т да бъде за титлата на —ветовната боксова асоциаци€ - об€сни Ѕоби ‘итц специално за читателите на "Ѕългари€ ƒнес". - ¬ момента изчакваме благослови€та на самата организаци€. ѕратих хора в ћеделин,  олумби€, където се провежда техни€т конгрес.

ћачът може да се осъществи в началото на 2018 г. ¬се още имаме н€колко детайла, по които да се споразумеем, но работим по т€х. “р€бва да дадем време на  убрат, за да се възстанови от контузи€та и да може да покаже най-доброто пред хората."

—поред прогнозите лечението на  обрата може да продължи до четири месеца. “ой има 30-процентно разкъсване на гръдни€ мускул под д€сното рамо, както и сериозен хематом. Ќа този етап н€ма да бъде правена операци€. «аради травмата пропадна двубо€т на ѕулев срещу јлтъни ƒжошуа на 78-хил€дни€ общински стадион в  ардиф.

" убрат е много добър и известен боксьор, а българската общност в „икаго е развълнувана да се бие пред т€х. Ќад€ваме се това да се случи - добави Ѕоби ‘итц. - »махме позитивен разговор и с неговите промоутъри от "«ауерланд" през миналата седмица. ¬сички в —јў ще бъдат доволни да посрещнат ѕулев.

’ора от екипа на ‘итц са се свързали с познати на  убрат ѕулев. “ой е търсел съперник за ‘рес ќкуендо, чиито предишни трима съперници - Ћукас Ѕраун, –услан „агаев и Ўенън Ѕригс, б€ха хванати с допинг.

"¬ „икаго има много гол€ма българска общност, затова интересът ще е огромен - добави ‘итц. - ƒоколкото разбрах, има над 250 000 ваши сънародници. ўе се опитаме да направим и галавечер с “ервел. »мам огромно желание да го докараме в —јў. “ой тр€бваше да се бие миналата седмица, но нещата не се получиха."
ќще по темата: общо новини по темата: 100
05.12.2019
22.11.2019
10.11.2019
08.11.2019
09.10.2019
08.10.2019
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ќбиколи света напраи и милиони то€ смешник смешен никъв к*р не става от него...подбрани мачове с подкупни противници...ƒали ще биеили ще падне от ƒжошуа му е през она€ работа и в двата случа€ ще се нагуши с мангизи пълен —ћ≈ЎЌ» 
0
 
 
» така се вад€т пари...просто да си в играта. ъде ще те млат€т....къде ще млатиш ти разни"торби"пада по н€кой кинт...¬ажното е високопарни приказки и българското знаме на вратлето.ќн си знае....„алгата освен в леглото му е и у бокс-а му!
¬—≈ ќў≈ ћ≈„“јя!
-1
 
 
 ќЅ–ј“ј Ѕя√ј ќ“ »—“»Ќ— »“≈ Ѕќ —№ќ–»  ј“ќ —ћќ  ќ“ ћќ“» ј!ў≈ —≈ Ѕ»≈ — 44 √ќƒ»Ў≈Ќ ѕ”≈–“ќ–» јЌ≈÷, „»…“ќ ѕќ—Ћ≈ƒ≈Ќ ћј„ ≈ Ѕ»Ћ ѕ–≈« 2014г. —–≈ў” –”—ЋјЌ „ј√ј≈¬ » «ј√”Ѕ≈Ќ ѕќ “ќ„ ». ј  ƒј “≈ ”¬ј∆ј¬јћ≈,  ј  ƒј “» ¬я–¬јћ≈,  ј  ƒј “≈ ѕќƒ –≈ѕяћ≈???ЅЏЋ√ј–»Ќ —Џћ, Ќќ Ќ≈ —ћя“јћ, „≈ “ќ«» ЌјЎ Ѕќ —№ќ– »ћј Ќ”∆Ќј“ј ѕќƒ√ќ“ќ¬ ј,  ј„≈—“¬ј » ’ј–ј “≈– ƒј —≈ ѕ–ќ“»¬ќѕќ—“ј¬» Ќј »—“»Ќ— » Ѕќ —№ќ–!ѕќ ¬–≈ћ≈ Ќј ћј„ј —  Ћ»„ ќ »«ѕ»“¬ј’ —–јћ » Ќ≈ƒќ”ћ≈Ќ»≈...¬—≈ ѕј  ”—ѕ≈’ » ƒјЌќ ѕј–»“≈ —“»√Ќј“ «ј јЌјЋ√»Ќ...
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
Ўампионът Ќефтохимик продължава за  упата, ƒе€ спорт отпадна
Ѕългари€ уреди контрола преди възлови€ плейоф срещу ”нгари€
Ќаградиха спортиста, донесъл най-големи€ успех за българското олимпийско таекуондо
‘утболен турнир в Ѕургас в подкрепа на малката ¬елина
‘утболист на Ќефтохимик: ѕредимството ни е добри€т колектив

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: