Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (0)
Черноморец не можа да превземе крепостта "Лаута"
Автор: Екип Burgas24.bg 17:45 / 10.03.2012Коментари (132)3246
Черноморец Бургас загуби с 0:2 гостуването си на Локомотив Пловдив в мач от 18-ия кръг на "А" група. Така и бургазлии не можаха да вземат точки от крепостта "Лаута".

Преди началото на двубоя старши-треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо получи плакет от ръководството на Локомотив.

"Акулите" започнаха много силно двубоя, но контузията на капитана Траян Дянков в началото на срещата се оказа голям минус за Херо, която даде и решаващ резултат от изхода в двубоя. Пловдивчани нанесоха своя удар в последната минута на първото полувреме. Капитанът Здравко Лазаров изпълни много хубав пряк свободен удар, но топката нацели напречната греда, след което коженото кълбо се върна в Танко Дянков, който с глава прати кълбото във вратата на Стоян Колев.

Второто полувреме играчите на Емил Велев вдигнаха темпото на игра и заиграха много по-агресивен футбол, а голът в края на първата част попапри бургазлии, който излязоха след почивката с наведени глави. Четвърт час преди края Базил дьо Карвальо уби интригата на "Лаута". Нападателят на "черно-белите" се възползва от груба грешка на централната двойка на бургазлии и с удар по земята фиксира крайното 2:0 за Локомотив.

Локомотив Пловдив - Черноморец Бургас 2:0
46' Т. Дяков 1:0
75' Карвальо 1:0

Локомотив Пловдив: Караджов, Родригес, Венков, Бенжелюн, Дяков, Валери Георгиев, Тодоров (86' Коцев), Сержиньо, Даксон (89' Маламов), Лазаров (76' Д. Георгиев)

Черноморец Бургас: Колев, Дянков (30' Димов), Николов, Мелконян, Паланков (56' П. Йорданов), Асис, Филипов, Цонков (46' Телкийски), Фопоре, Шаешуе, Боли.


Още по темата: общо новини по темата: 15
12.03.2012
10.03.2012
10.03.2012
09.03.2012
09.03.2012
09.03.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Сини Акули
премахни филтъра

+1
 
 
Дойде пролет. Пак задължения. Пак трепети за лиценз. И ПАК ТОТО!!! Най-слабия мач за този сезон - цялата тактика беше да не нападаме. През първото полувреме Локо неможеха два точни паса да си направят, затова през второто трябваше да разпокъсаме линиите за да могат да си комбинират и да ни бият. Вторият гол - ескорт на нападателя им до гола - все едно гледаш Черноморец ЦСКА 0:4. ФАРС!!! И тия палячовци ще реват за публика срещу Берое - ами няма да има след такива циркове... Падни, ама с достойнство, както двете загуби до сега от ЦСКА и от СЛавия, а не да ми разигравт тото-постановки...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Очакват ни възлови мачове на двата бургаски отбора от полуфиналните плейофи в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: