Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Димитров: Локо Пд има класа и ниво, но това не пречи да се надиграваме с тях
Автор: Екип Burgas24.bg 14:37 / 08.03.2012Коментари (7)1113
©
Старши треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров сподели днес пред медии как върви подготовката на "акулите" преди мача с "Локомотив" Пловдив. Ето какво каза бургаският специалист:

"На "Лаута" винаги съм се чувствал прекрасно. Отношението на феновете към мен винаги е било чудесно, както е и моето към тях. Пловдив е може би най-футболния град в България - с невероятна публика, която подкрепя отбора си във всякакви моменти. През годините, в които съм работил там, никога не съм чул да освиркват футболистите или треньорите си. Уникална публика. Затова с огромно желание винаги съм стъпвал там, макар и да съм бил противник.

Отборът на Локомотив има много силни футболисти като индивидуалности за нивото на България. Не е случаен фактът, че имат само победи в домакинските си срещи. Това говори за някаква класа и ниво, което притежават. Ние сме длъжни да се съобразим с техните силни качества, но разбира се ще се опитваме да се надиграваме с тях, доколкото ни позволят възможностите.

По отношение на нашия отбор, имаме няколко проблемни футболисти. Преслав Йорданов има проблеми още от двубоя с ЦСКА и тренира индивидуално, но при всички положения ще пътува с нас. За голямо съжаление докторите не ми разрешават да рискувам с Уалембо. Той получи контузия в контролата със "Сливен" и още не е възстановен. Другият проблем е с Георги Терзиев, който претърпя операция на ръката. Той счупи костица при сблъсък с играч на "армейците" и около десетина дни няма да можем да разчитаме на него. Останалите са здрави и готови за игра.

По отношение на зимната подготовка не мога да кажа, че на 100% смепостигнали това, което бяхме запланували, поради лошите климатични условия. Тренирахме по зали и на твърди терени, от които получихме доста контузии, но в края на краищата резултатите са най-важни, а когато те са добри, всичко останало е на заден план".

Още по темата: общо новини по темата: 15
12.03.2012
10.03.2012
10.03.2012
10.03.2012
09.03.2012
09.03.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+11
 
 
Само здраве му желая,защото е най-добрият треньор в България и дано Бог му помогне да надвие болестта!
+9
 
 
херо обичаме те завинаги един от нас ти си най добрия треньор в България успех великане
+8
 
 
Най-големия БГ треньор.Никой не разбира тая пущина,като него.На всичко отгоре е и човек.Който е благодарен а не лицемер,като други.
+8
 
 
ето един доста по-стойностен човек от инж.иванов,за който отворена врата,скоро няма да има.....
+14
 
 
Прави чест на най-добрия български треньор,Димитър Димитров(Херо),че преди всеки един мач срещу нас,никога на пропуска да каже добри думи за Локомотив и публиката му! Той завинаги ще е един от нас! Пожелавам му пълно оздравяване от най-коварната болест,и дано стане шампион със Черноморец тази година! Според мен именно водения от него отбор,ще е най силния съперник,който ще посрещнем като домакини тази пролет! Затова при частичен или пълен успех,трябва да сме повече от щастливи!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: