Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ботев и Черноморец направиха 0:0
Автор: Екип Burgas24.bg 12:13 / 14.07.2012Коментари (179)5198
©
Ботев Пловдив изпусна Черноморец Бургас в контролна среща играна днес във Велинград. Двата отбора не можаха да си вкарат гол в горещото време в курортното градче и завършиха при резултат 0:0. "Канарчетата" трябва повече да съжаляват за изпуснатата победа, тъй като бяха по-добрия отбор на терена.

През първата част двубоя бе равностоен, като най-чистото положение за "жълто-черните" се откри пред капитана Асен Караславов, но защитника се размина с топката след центриране от корнер.

След почивката на терена имаше само един отбор и това бе този на Ботев Пд. Пловдивчани редяха атака след атака пред вратата на "акулите", но само малшанса ги раздели от това да отбележат.

Най-близо до гол за "канарчетата" бяха Станислав Костов и Иван Цветков. Първо в 64-ата минута младока бе намерен отлично от Цветков в наказателното поле, но той се засуети и му бе блокиран удара. Малко по-късно Костов върна жеста на Цветков и го изведе сам срещу стража на "акулите"л Опитният футболист обаче беше стигнат и блокиран от играч на бургазлии.

Най-чистото положение за Черноморец Бургас се откри пред Рикардо Асис след почивката, когато звездата на "акулите" стреля опасно от фаул, но стража на "канарчетата" внимаваше и спаси удара на играча.
Още по темата: общо новини по темата: 94
09.10.2012
05.10.2012
01.10.2012
22.09.2012
22.09.2012
20.09.2012
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на essential
премахни филтъра

+30
 
 
Идвам си от мача,видях неща,които не всеки ден може да видиш по нашите стадиони,имаме отлични попълнения,пък и тези от старият отбор вървят нагоре,особено Неделев,ако имаше и минимална интрига в мача,тия ги биехме с 3 гола разлика.Новият бек Артур Ояма е страхотен,дефанзивните Иршак и Паласуелос не дадоха на тия нищо смислено да направят,а защитата в центъра е малко тромава,ама това е поради липса на физическа подготовка на Караславов,иначе само със заставане им взима топката,Станчев-много добър мач,Костов повече от добро включване ,голяма скорост и техника на малко пространство,Цветков-за него няма смисъл да говорим-уникален!За вратарите нищо не мога да кажа-нямаше нуужда от тях много,единствено Атанасов с няколко недобри отигравания,отбора върви нагоре със всеки мач,а тия буферите,колкото им чета изявленията,толкова по густо ми става,като знам какво ги чака....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: