Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Херо не е впечатлен от нивото на Евро 2012
Автор: Екип Burgas24.bg 15:21 / 15.06.2012Коментари (0)1331
© Burgas24.bg
Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров - Херо заяви, че до момента не е впечатлен от нивото на мачовете на Европейското първенство по футбол. До момента са се изиграли 14 мача от предварителните групи, остават още 10, а след това идва ред на елиминациите.

"Няма някакви силни мачове, които да ме впечатлят. Дано в следващите срещи, особено вече в четвъртфиналите и полуфиналите да видим наистина ниво, което да отговаря на Европейското първенство. Нищо ново не можем да видим- нито като тактическа новост, нито като поведение на футболистите, каза още треньорът на акулите.

"За мене определено разочарованието на турнира до момента е Холандия, които са на прага да отпаднат в групата си доста безславно. Въпреки че при определено стечение на обстоятелствата, те може и да продължат, на фона на потенциала, с който разполагат са си разочарование, допълни специалистът. Холандците могат да се надяват на класиране в следващата фаза, ако спечелят срещу Португалия с най-малко два гола разлика, а в същото време Германия се наложи над Дания.

"Очаквах доста повече от Франция, които дори слагах сред фаворитите за титлата. Но и те не ме впечатлиха. Може би искат да минат пестеливо напред. До голяма степен ме изненада Италия, за които мислех, че ще бъдат много, много по-зле. Не крия, че техния стил не ми допада, не са ми любими, играят и схема 3-5-2, нещо изпробвано при нас преди доста години. Но както се знае, няма стари схеми във футбола, стига да постигаш успехи".

Херо даде добра оценка на отбора на Украйна, но уточни, че тя е само за един мач и не бива да се приема за окончателна. "В първата среща украинците ми харесаха. Но това е само един мач, нека първо да ги видим във втори. Знаете, домакини са, има еуфория, ентусиазъм. Относно футболистите на Евро 2012, към момента не се ангажирам да нарека някого като голямо откритие. Добрите футболисти - Шави, Иниеста и другите от техния калибър, ние си ги знаем много добре, завърши бургазлията, който тази година постигна най-високо класиране в 95-годишната история на Черноморец.

Още по темата: общо новини по темата: 94
09.10.2012
05.10.2012
01.10.2012
22.09.2012
22.09.2012
20.09.2012
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: