Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Херо започва тотално подмладяване в Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 12:07 / 06.06.2012Коментари (12)6770
© Burgas24.bg
Димитър Димитров-Херо започва тотално подмладяване в Черноморец. Клубът не разполага с необходимия финансов ресурс, за да задържи както квасните чужденци, така и по-опитните футболисти.

Освен това "старите кучета" навъртяха вече солиден стаж на "Лазур" и напускането им е от взаимна изгода, тъй като всяка смяна на обстановката дава шанс за развитие. Вече беше обявено официално, че Черноморец се разделя с конгоанския национал Кристофър Уалембо, арменеца Самвел Мелконян, ветерана Радостин Кишишев, халфовете Костадин Дяков и Димитър Телкийски.

Въпрос на формалност са продажбите на най-конвертируемите чужденци Рикардо Асис и Атиф Шаешу. Към Стоян Колев също има интерес. С евентуалните приходи ще се търсят качествени попълнения предимно сред контингента на свободните агенти.

С тима подготовка ще започнат и най-талантливите млади играчи от Черноморец (Поморие).

Източник: "Меридиан Мач"

Още по темата: общо новини по темата: 94
09.10.2012
05.10.2012
01.10.2012
22.09.2012
22.09.2012
20.09.2012
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Всички шарани сте много отворени в интернет. Обаче на улицата, забивате главата и се молите да не ви обърнем внимание. Много сте прости и най-тъпото е, че момчета наясно с нещата в града и кой отбор е с повече симпатизанти го отнасят заради вас форумни таранки. И ще видите как на ст. Нефтохимик след 2 месеца на интересната ви А група, ще има 1000 човека, а на скучната Б група на мачовете на Нафтата, ще са поне 4-5 000 хил. Един съвет - затваряйте си устите смотаняци. Много ви се насъбра комлушки утайки.
+1
 
 
Оставете ги зелените злобари да си живеят в сивото ежедневие. Какво им обръщате внимание. Като няма теми за тях и направо откачат. Какво да направя аз, че Б група не е интересна на медиите? Че то има повече новини за Монтана отколкото за Нафтата. Или пак ще говорим за прословутите ПР-и на Събев? НФЦ, твоя отбор е отбора отпаднал от А гупа с най-големия бюджет....И пак с най-големия бюджет не стана шампион...А ако гоеорим за източване и сравняваме времето когато се ремонтира ст.Нвфтохимик от Порточана тогава....айде друг път. Лека и доходна на магистралата;)
+3
 
 
Забравиха момчетата,че бяха един от най-богатите отбори у нас,което им стигна за две втори места,сега се правят на жертви.Черноморец не го мислете,винаги ще го има.
+3
 
 
Синята Бригада идва от морето , за да Ви направи главите на решето ... Ай закривайти ги тес мазути вечи ла ... Стиа сте им пускали фандък , сезон за сезон .. то е ясно ,че са на изживяване, поне дръпнете от раз щепсела .
на 06.06.2012 г.
-2
 
 
Брееей колко сте били велики! Значи вече сте собственици и на теми.....
+1
 
 
Като стана дума за смешни отбори някой знае ли за по-смешен отбор от Строител (Камено). Който не е чувал може да гласува и с минус :)). И си спестете вашите фирмени селски обръщения "паляк", "смешник" и т. н. Ако нещо не ви кефи тук никой не ви е канил в нашите теми.
-1
 
 
Не бе смешник боли ме К*РА за вашия отбор просто докато ви надуваха балона навсякъде се тръбеше за вашия смешен отбор за сметка на нашия което продължава и до днес но съвсем скоро ще отшуми със закриването на урода!
+1
 
 
А ти за разлика от нашите фенове гледаш първо нашият отбор и след това вашия!Никой не ти иска мнението маняче
-2
 
 
Един ден урода ще бъде закрит така както беше закрит и Нафтекс но вие за разлика от нас нямате фенове за да го възродите отново !
на 06.06.2012 г.
-1
 
 
Балонът вече е спукан!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: