Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец разгроми Нефтохимик в дербито на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 19:50 / 25.03.2014Коментари (31)6839
Черноморец разби Нефтохимик в градското дерби с 4:0 в мач от 29-ия кръг на "А" група. Милчо Ангелов (2), Симеон Райков и Манзоро се разписаха при успеха на "акулите", а Лъчезар Балтанов пропусна да направи резултата по изразителен пропускайки от бялата точка.

Още след първия сигнал на рефера Станислав Тодоров "акулите" се нанесоха в половината на "шейховете" и голът не закъсня. След поредица атаки пред вратата на Костадин Георгиев, Симеон Райков откри резултата в 20-ата минута. Нападателят разстреля стража на Нафтата с мощен шут с левия крак от границата на наказателното поле. Само няколко минути по-късно Милчо Ангелов удвои. Младежкият национал се разписа с плонж, засичайки центриране на Ванчо Траянов.

Втората част Черноморец продължи да диктува темпото на игра. В 51-ата минута те получиха право да изпълнят дузпа, след като Станислав Жеков повали в наказателното поле Райков. Зад топката застана Лъчезар Балтанов, но стреля слабо и Георгиев спаси удара му.

Седем минути след това Милчо Ангелов направи резултата класически. Карлос Фонсека бе изпуснат по дясн
© Bulphoto
"Безхаберна политика - гибел на футбола в Бургас" - под това мото протестираха днес феновете на Нефтохимик преди градското дерби с Черноморец
ото крило и центрира по земя към Ангелов, който също не бе покрит и нямаше как да пропусне.

Любомир Божинов можеше да отсрами Нефтохимик с почетно попадение в 71-ата минута, но ударът му от фаул мина на метър от страничната греда.

Резервата Манзоро оформи крайното 4:0. Заменилият четвърт час преди края Симеон Райков се освободи от няколко бранители на Нефтохимик и със силен шут прониза за четвърти път Георгиев. 

След този успех Черноморец събра актив от 31 точки и е само на 3 от 10-ото място, което ще осигори оставане на тима и през следващия сезон при най-добрите. Нефтохимик е последен с 12 пункта. 

Черноморец - Нефтохимик 4:0
1:0 Райков 20'
2:0 Ангелов 30'
3:0 Ангелов 58'
4:0 Манзаро 84'

Черноморец: Живкович, Ангелов (Костадинов), Райков (Манзоро), Т. Траянов, В.Траянов, Дамчевски, Чико, К.Стоянов, Балтанов, Шоколаров, Фонсека

Нефтохимик: Георгиев, Лефтеров, Г. Петков (Манев), Г. Димов (Мечев), Ж. Петков (Карадайъ), Иванов, К.Янев, Жеков, Костов, Божинов, И. Янев
Още по темата: общо новини по темата: 17
28.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
26.03.2014
25.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на videnieto
премахни филтъра

+1
 
 
БРАВО ЗА ИЗКАЗВАНЕТО НА АБСЕНТ . БРАВО.
+2
 
 
АУДИТИ НЕЩАСТНИК АКО ТЕ ВИДЯ НА СНИМКА ЩЕ ТИ ЗАБИЯ ГАБЪРЧЕ В ОКОТО . А АКО ТЕ ВИДЯ НА ЖИВО ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА ФЪФЛИШ ЗАЩОТО НЯМА ДА ТИ ОСТАВЯ НИТО ЕДИН ЗЪБ В УСТАТА . НЕЩАСТНИК
+2
 
 
Абе шарани кво се радвате все едно сте били реал мадрид . НЕЩАСТНИЦИ ние нямаме отбор , нямаме треньор . Вашия бюджет е 4000000 лева и изпадате а нашия е 40000 лева . Ако бяха Орела и стария отбор никога нямаше да ни биете и 7 дена да играете . Ще се срешмен в Б група ако изобщо ви има защото се чува че ще ви закриват след края на сезона . ДОВИЖДАНЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: