Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черноморец очаква обезщетение за запалените седалки на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 17:01 / 27.03.2014Коментари (13)6865
©
Черноморец все още чака тима на Нефтохимик да заплати щетите, които феновете на Нафтата нанесоха на стадион "Лазур", разбивайки стая преди година.

Преди два дни привържениците на Нафтата също нанесоха щети, като запалиха седалки в сектора за гости при разгрома с 0:4 от Черноморец. От Черноморец съобщават, че 38 седалки са счупени и/или изгорени.

Още по темата: общо новини по темата: 17
28.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
26.03.2014
25.03.2014
25.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ние Феновете на Нефтохимик и по точно аз ще помоля да осигурим сумата за покриване на щетите от седалките защото се очаква в Б група когато играят ЦАЦИТЕ да има на стадиона 28 356 човека , толкова колкото имаше на същия стадион когато Нефтохимик биеше наред всички софийски отбори и те се молеха и палиха свещи по църквите в Бургас да паднат с по малко голове ако може само 3-4 .Ние неискаме да пречим на МНОГОБРОЙНАТА публика на ЦАЦИТЕ да стои права по 2 часа , защото има опасност да хване разширени вени и ще им се заличат спомините от унижаването и на стадион ЛАЗУР и СЛИВЕН . А и така ще им помогнем КИРЯКОВ да си присади коса ала БОБИ -СИРАКОВ - РУНИ пениз да има какво да сси скубе когато ги заличат от картата на ФУТБОЛНА България . ДОВИЖДАНЕ
на 28.03.2014 г.
0
 
 
Тц тц тц , тва да са те изнасилили един път в Бургас ти оставя следи доживот момчета и момичета. Единствените фенове в България , които се интересуват повече от това дали на нас ни е зле отколкото от собственият си отбор. Мноо жалка пасмина.
-5
 
 
Закривайте го това мазутско отборче,без това и за нищо не става.Стига само срам за града ви!
-3
 
 
Седалките са дреболия.Лошото е,че два пъти го изтървахме този брашнян чувал,дето му викат Нефтохимик(без да има нищо общо с оригинала).С тези 6 точки,положението нямаше да е толкова трудно.Язък....
+1
 
 
Едва ли щеше да се стигне до горенето им ако просто си бяха с оригиналните цветове. ;)
-2
 
 
Все едно циганин да си плати тока
+1
 
 
И още нещо: Стадиона не е собственост на Черноморец! По каква причина те да получават обезщетение? Напротив, те дължат обезщетение на собственика, тъй като са наематели и организатори на конкретния мач, съответно отговарят за всички щети.
0
 
 
Цената на билета беше 5 лева и е нормално да включва и застраховка. Поне нормалните клубове така процедират. Иначе, Черноморец ще имат да взимат. И те не знаят от кой точно очакват обезщетение, но се надяват завалиите. Както се надяват и техните кредитори, че 70 милиона ще се върнат някога с приходите на ПСФК-то. Ха-ха-ха-ха-ха!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: